Ano, pane Božský přehled

Ano, pane Božský
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528265/bmid_ano-pane-bozsky-657aee3e0e2f2.jpg 4 94 94

Tak dokonalý, že mu nelze odolat. Když Evě zemře milovaný manžel, z hodiny na hodinu se jí zhroutí celý svět. Osud jí ale záhy přivede do cesty Samuela, vlivného podnikatele, který prožil podobnou tragédii. Vzájemná přitažlivost v nich probudí divokou spontánnost, která nečekaně rychle přeroste v intenzivní vztah. Poslechne Eva varování přítele Roberta, když ji od spojení s mužem, kterého sotva zná, zrazuje, nebo už zcela podlehla a zůstane s ním, i kdyby ji to mělo stát život? Erotický román od autorky bestselleru Ano, pane řediteli.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane Božský. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

eliska2126
09.05.2024 5 z 5

Já už mám od autorky přečteného pana ředitele, který se mi líbil, takže když jsem se pouštěla do pana Božského, neměla jsem pochybnosti o tom, že to bude opět super. Dokonce jsem slyšela, že je tento příběh ještě lepší než ten předchozí a pod to se můžu podepsat i já.

V příběhu sledujeme Evu, které na začátku umírá manžel, tady jsem měla opravdu slzy na krajíčku. I během příběhu, kdy se vracel, tak mě bolest hlavní hrdinky zasáhla. Emoce postav autorka vyjadřovat opravdu umí. Ale zpátky k Evě... Po smrti manžela zažívá náročné období a osud ji do života privede Samuela, který si v minulosti prošel něčím podobným.

Když srovnám Evu a Samuela s Míšou a Adamem z pána ředitele, tak mám asi blíž k Evě a Samovi. Ani nevím čím to je, ale víc mi přirostli k srdci a jejich příběh pro mě byl asi emotivnější. Oblíbila jsem si i vedlejší postavy Roberta a Standy a jejich linka mě taky bavila. I přátelství Roberta a Evy příběh okořenilo, přišlo mi hezké, jak ji chtěl chránit za každou cenu. Ne vždy to tedy provedl úplně správně, ale za mě to dodalo příběhu jen víc reálnosti.

Autorka opět ukazuje, že psát umí, tady se mi to zdálo ale ještě lepší než v předchozí knize. Spicy scény jsou dobře napsané a nepůsobí lacině, což se ne v každé erotické knize povede. Tempo příběhu bylo moc fajn, nenašla jsem žádná hluchá místa, kde bych se třeba začínala nudit, takže já můžu Pana Božského jedině doporučit a opravdu mě nenapadá nic, co bych vytkla!

LennaK
08.05.2024 3 z 5

(SPOILER) První kniha se mi líbila daleko více (a má tak malé hodnocení - ??? -).

Začalo to suprově, těšila jsem se na vývoj příběhu. Láska se Samem byla raz dva - asi mi tam chybělo trošku toho otálení, ale Eva z něj byla hned paf. Přitažené za vlasy mi přišly scény, kdy se křičelo, a že se tam tedy křičelo dost.

Jedna hvězdička je za krimi zápletku, to mě bavilo asi nejvíc.
Další hvězdička je za mega šílenou mámu.
Poslední hvězdička je za sny (podvědomí).

Mám ráda tuhle autorku, určitě půjdu do další knihy.


MAU256
07.04.2024 4 z 5

Druhá kniha této české autorky. Stejně jako první byla krásně čtivá, o erotické scény nebyla nouze a popsané byly fakt dokonale, najdeme zde i nějakou tu zápletku. Jen mi přišlo, že jejich vztah byl sakra rychlý, ale co už, když najdeš tu pravou lásku, tak na co čekat, že?

všechny komentáře

Související novinky (1)

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Ano, pane Božský v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce102x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

erotické romány české romány romány pro ženy

Autorovy další knížky

Lucie Srňánková
česká, 1989
2022  76%Ano, pane řediteli
2024  87%Ano, pane Božský