Ano, pane Božský
přehled
Tak dokonalý, že mu nelze odolat. Když Evě zemře milovaný manžel, z hodiny na hodinu se jí zhroutí celý svět. Osud jí ale záhy přivede do cesty Samuela, vlivného podnikatele, který prožil podobnou tragédii. Vzájemná přitažlivost v nich probudí divokou spontánnost, která nečekaně rychle přeroste v intenzivní vztah. Poslechne Eva varování přítele Roberta, když ji od spojení s mužem, kterého sotva zná, zrazuje, nebo už zcela podlehla a zůstane s ním, i kdyby ji to mělo stát život? Erotický román od autorky bestselleru Ano, pane řediteli.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha se zaměřuje na Evu, která se snaží vyrovnat se smrtí manžela Mathiase. Její bolest je umocněna tajemstvím, které jí zanechal. Naštěstí má oporu v kamarádovi Robertovi. Vztah s rodinou po manželovi jí dodává pocit lásky a podpory. Když se Eva rozhodne podpořit nadaci, potká Sama, což vyvolá silnou přitažlivost. Jejich vztah se rychle vyvíjí, což vyvolává reakce okolí. Někteří čtenáři oceňují emocionální hloubku příběhu, jiní kritizují přímočarost děje. Erotické scény jsou popsány vkusně a přirozeně, což přispívá k celkovému dojmu knihy. Více v komentářích.
Komu by se kniha Ano, pane Božský mohla líbit?
- Čtenáři, kteří hledají emocionální příběhy
- Milovníci erotických románů s hlubším dějem
- Fanoušci české literatury
- Ti, kdo ocení silné ženské postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane Božský. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 49 komentářůSouvisející novinky - Ano, pane Božský (1)
Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)
14.01.2024
Kniha Ano, pane Božský v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 160x |
| ve Čtenářské výzvě | 11x |
| v Doporučených | 7x |
| v Mé knihovně | 132x |
| v Chystám se číst | 71x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

86 %
72 %
52 %

Ano, pane Božský
Vzpomínky nevymažeš, jsou naší součástí a navždycky i zůstanou.
Když má někdy ta špatná cesta vysněný cíl, ne vždy je to cíl pro všechny cesty.
Proč, když je příběh zasazený do českého prostředí, jsou v knize tyhle jména? Na druhou stranu, dneska co se objevuje za jména... Jak se objevoval zesnulý manžel ve snu bylo super. Ale ty hádky o ničem dost zbytečný.