Ano, pane řediteli

Ano, pane řediteli https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503651/bmid_ano-pane-rediteli-QFG-503651.jpg 4 269 98

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?... celý text

Přidat komentář

Ciarra
09.04.2024 3 z 5

Musím se připojit k nižšímu hodnocení, hodně mi to připomínalo knihu, kterou jsem již četla, včetně konce. Vyloženě špatné to nebylo, ale nic, co by zanechalo výrazný dojem. A netuším, proč je na obálce maska.

Verca.samkova
18.03.2024 2 z 5

Tak me zlakala reklama a zbytecne. Tahne se to na nudli, spousta nelogickeho chovani postav. Popis erotiky bavil tak prvni tri sceny, pak se to opakuje.


JancaSpalena
11.03.2024 2 z 5

Nebylo to nejhorsi, ze zacatku to melo i stavu, ale pak kdyz se jsem se zacala soustredit na postavy, jak jednaji, mluvi a mysli, tak se to pomalu ale jiste zacalo ritit dolu. Adam me mimochodem neskutecne vytacel tim, ze neznal jine slovo, nez pero. Ale na to, ze je to od ceske autorky to docela slo, cetla jsem horsi. Prectu si i druhy dil, jestli se to neco zlepsi.

TerryDee
07.03.2024 5 z 5

Kniha mě totiž zaujala s více hledisek. Mám ráda kancelářské prostředí, hatetolove, age gap, erotiku. Takže příběh pro mě jak dělaný.

U prvních stránek si může čtenář říkat, že něco podobného už četl. A ano, začátek je tak trochu podobný knize Božsky bastard. Ale nenechte se tím zvyklat, protože od jisté části to jelo po vlastní ose a mělo to i svou zajímavou zápletku.

Adam, není Bennett, je zkrátka jiný. Jako ředitel musí nějak vystupovat a jednat. I když na můj vkus až moc řval a choval se moc hrubé. Ale to se změnilo, když se začal sbližovat s Míšou. Jako kdyby se uvolnil a shodil částečnou zbroj. U něho byl vidět asi největší pokrok.

Míša byla hodně svá, přátelská a zároveň pracovitá. Byla to holka s prořízlou pusou, ktera se nebojí říct svůj názor. Jen mi trochu vadilo, že nebyla v jistých situacích ochutnat naslouchat a komunikovat. To je přeci základ.

Za mě velmi povedené. Líbilo se mi to. Příběh jsem si užila, erotických scén je tu celkem požehnaně, takže za mě určitě doporučuji.

Bergerac16
29.01.2024 1 z 5

(SPOILER) Vykrádání motivů z Božského bastarda ve velkém stylu, autorka v prvních kapitolách nekompromisně okopírovala spoustu prvků, přičemž styl psaní je spíš jako pro teenagery, některé dialogy byly až dětinské.
Bennett se jako pako choval jen ke Chloe, Adam se jako zpovykaný idiot chová i k ostatním ve firmě, včetně bratra, ve vztahu s Míšou se jako mávnutím proutku změní.
Je to celé takové začátečnické, plné podivných slovních obratů, nevěrohodných dialogů, případně říznuté předsmrtným setkáním se zesnulou rodinou v momentě, kdy hrdinka nebojuje o život.

Marry001
27.01.2024 4 z 5

Tato kniha mě lákala už delší dobu, protože ta obálka?! Díky bohu, jednou zde nemáme žádné břišní svaly, ale i tak je nám jasné, že tento děj bude pikantní.

Hate to love, age gap, kancelářské prostředí, tajemství, bývala přítelkyně, sex

U prvních stránek jsem si říkala, že mi v jistých pasážích děj něco připomíná. Autorka mi pak sama objasnila, že se nechala inspirovat Božským bastardem. Na tom nevidím nic špatného, protože zde si hlavni hrdinové jely svoji trať, jiné zvraty, jiné slovní přestřelky.

Jak autorka slíbila, tak udělala. Hodně, hodně sexu. První scény mi přišli lehce urychlené, ale postupem knihy, jak kdyby autorka ze sebe shodila prvotní stud, nebo snad hlavní hrdinové, a scény měli jiskru a vzájemnou chemii. Co mi ale přišlo rychlý, že vlastně nevím, kde se ze chtíče stala láska. Zde bych uvítala o pár stránek navíc.

Adam nastoupí na post ředitele firmy místo svého otce. Věčně nevrlý, zamračený a řvoucí. Ale stačí pár chvil s Míšou a on je jak beránek. U něj se mi líbil jeho vývoj v knize, kdy neměl problém jednat na rovinu, zároveň zůstával pracovitý. Jeho rozhovory s kamarády jsem si užívala.

Míša byla trošku oříšek. Pracovitá holka, která tvrdě pracuje, skvělá kamarádka a milující svoji rodinu. Její prořízlá pusa mě nejednou rozesmála. Co mi u Míši vadilo, že jakmile se objevil větší problém, který ji rval srdce, nechtěla si nic nechat vysvětlit, možná díky tomu, by se nedostala kam se dostala. Ale co si budeme, my ženy máme potřebu vše dramatizovat.

Co se mi líbí, že se příběh odehrává u nás, autorka se toho chopila velmi zodpovědně. Také zápletka byla zajímavá, některé věci jsem předpokládala, ale že jich bude víc jsem opravdu nečekala. Druhou polovinu knihy jsem si opravdu užívala. Scéna u bazénu za mě top!

Na to, že tato kniha je autorky prvotina, tak nebyla vůbec špatná. Pouze je tam pár nedotahnutých věcí, ale věřím, že další knihy budou lepší.

Mishaacka
22.01.2024 4 z 5

Sleduj mě na INST misha_cte_eroticke.romany

kancelářská romance
nadřízený/podřízená
věkový rozdíl/age gap
od nenávisti k lásce/ hate to love
české prostředí
střídání pohledu Míši a Adama

Erotická romance české autorky, kdy máme příběh z kanceláře v Praze. Já jsem byla nadšená, že máme českou autorku, která zasadí příběh do známého prostředí a s českými jmény. Na prvotinu je kniha na vysoké úrovni a čtivá.

Jsem fanynka kancelářských romancí a k tomu od nenávisti k lásce. Na začátku mi příběh hrozně moc připomínal Božského bastarda (Lucka také přiznala inspiraci touto knihou ), ale v polovině se příběh otočil dramatickým směrem a už jsme nesledovali jenom vývoj vztahu, ale zažívali jsme pořádné drama. Oceňuji, kam se zápletka posunula, něco se dalo čekat, ale celkové rozuzlení bylo zajímavé...

Adam, pan ředitel, aneb jak se z hulvátského šéfa stane zamilovaný chlap. Sledujeme Adamovu proměnu z uřvaného šéfa na snesitelného chlapa. Ale pak mi dost vadilo jeho chování, kdy se příběh zvrtnul a Míša odešla. Ten sebevědomý chlap stáhnul ocas mezi nohy a o Míšu dál nebojoval. To mi k němu moc nesedělo a měla jsem chuť ho praštit po hlavě

Míša, asistentka s prořízlou pusou, která srazí Adama na kolena (doslovně). Život jí pěkně naložil. Na začátku se nám představuje jako asistentka s prořízlou pusou, která se nebojí Adamovi postavit a mluvit s ním narovinu. A díky tomu je mezi nimi napětí, které se promění v sexuální touhu. V druhé půlce knihy, kdy nám příběh nabral dramatických otáček, se ale Míša chovala jako mrcha a uražená puberťačka... taky zasloužila jednu po tlamě

Pozor pozor, budete číst erotiku, tak si pak nestěžujte, že je v knize hodně sexu a dost brzy. I já koukala, že na to tak rychle hupsli Sexu tady máme dost a bavil mě Pro některé se to na začátku může zdát dost přes čáru, ale já byla spokojená - je to přece od nenávisti k lásce, takže se dá čekat drsnější začátek

Littlemonday
13.01.2024 3 z 5

K tomuto románu jsem se dostala díky knižní štafetě s tím, že jde o erotiku.

Jak moc jsem byla překvapená z rychlosti, jakou plynul děj. Už někde na straně 60 byla dějová linka v bodě, kde u jiných autorů vstupujeme do druhého dílu čtyřdílné série.

Hlavní postavy Míša a Adam si střídali kapitoly, což bylo fajn, díky oběma pohledům bylo objasněno spoustu věcí. Míša za mě byla občas příliš hysterická a vlastně tak jako víc na záhlavek než vzteklý lev Adam (kterého jsem si oblíbila jakože moc ), některé její reakce byly nesmyslné a zbytečné.

Zhruba v polovině knihy se k erotice přidávají prvky psycha, thrilleru a detektivky, ovšem se stejným stylem psaní a jednáním románových postav, takže na mě bohužel pár věcí zapůsobilo jako neskutečná fraška a vyumělkované drama.

Každopádně hlavní linka je jasná, sledujeme cestu bílé a černé, dobra a zla, chudinky a boháče, neviňátka a prznitele a ani si netroufáme tipovat, zda na konci budou tvořit pár nebo se jejich cesty navždy rozdělí.
Podobnost s jinými podobnými romány jako je 50 odstínů apod. je samozřejmě náhodná.

Za mě průměrná oddechovka, nad kterou není třeba příliš přemýšlet, ale líbila by se mi mnohem víc, kdyby některé věci nebyly tolik lámané přes koleno. Někdy je méně více.

3/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

Leído
11.01.2024 3 z 5

Podobnost s jinými knihami se tu nedá upřít. Hlavně ten začátek, to byl převyprávěný Božský bastard, akorát že Adam nebyl božský. A musím říct, že ani Míša mi ze začátku nesedla. Ona ho opravdu nenáviděla a přesto se mu dala tak snadno. Další fáze knihy už mi přišly uvěřitelnější. S prověřenými autorkami erotické literatury bych nesrovnovála, ale i tak to byla příjemná četba a na prvotinu hodně dobré.

anettaUjUK
09.01.2024 2 z 5

Na těchto knihách mám ráda začátek vztahu. Taky mě neskutečně mrzelo, že autorka nepopsala první dojmy na hlavního hrdinu. Právě to seznamování, proč se nenávidí a průběh jejich prvního oťukávání je na tom to nejlepší. A kniha začíná částí, kde už se znají a rovnou do toho praští. Než jsem se zorientovala, chvíli to trvalo. Zápletka s bejvalkou zněla jako neskutečné klišé a děj byl tím pádem vlastně o ničem. Chválím však styl psaní. Ten mi sedl, takže kdyby byl děj víc propracovaný a promyšlený víc do detailů, byla by to pecka. Další knihu si od autorky určitě přečtu, ale snad nebude chtít svůj příběh znovu tak ,,odfláknout". Děj knihy 1* a styl psaní 4* a ač nerada dávám 2*

Lil30
30.12.2023 1 z 5

Nerada nechávám knihu nedočtenou, ale tahle neměla žádný děj. Opravdu jsem převracela oči tolikrát, až jsme se bála, že mi to zůstane. Připadala jsem si, že čtu o nadržených puberťácích a ne o dospělých lidech. Na Božského bastarda a jim podobné to rozhodně nemá.

Tess_BooksNerd
29.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Tahle kniha mě opravdu bavila. Jasný nádech typu "Padesát odstínů šedi" tomu dodával chutný říz. Příběh má spoustu vtipných částí. U některých pasáží jsem se smála jak pominutá. Celá kniha se četla bez sebemenších zádrhelů, příběh hezky plynul, nikde žádné prázdné mezery. Každá stránka nabitá nějakou akcí. Přesně to od knih očekávám a u téhle mi spisovatelka všechno naservírovala na zlatém podnose.

Míša pracuje jako asistentka pro jednoho z hlavních šéfů. Adam nastoupil jako nový hlavní vedoucí celé firmy. Od začátku se choval jako arogantní, sebestředný blbec. Bezdůvodně na všechny řval, hlavně na Mísu a jejího šéfa Tomáše, který byl také Adamovým bratrem. Nebála se ho a dost si n něj otvírala pusu. Jako trest ji prostě obšťastnil na pracovním stole. I když se Michala od něj chtěla držet dál, něco jí k němu táhlo. A tak se po pár setkáních dohodli na vztahu jen sex. Postupem času se do sebe zamilovali a rozhodli se zkusit skutečný vztah. Ten se jim dařilo a i v práci byl Adam snesitelný. Problém začala dělat jeho bývalá přítelkyně, ze které se vyklubal naprostý psychopat. Provedla něco, co ty dva rozeštvalo a rozešli se. Mezitím co se Míša schovávala a utápěla se ve svým žalu, Adam na Silvu sbíral veškerou špínu. Míša málem přišla o život. Díky tomuto incidentu a pravdě, která vyšla najevo, se dali znovu dohromady. Šílená ex vyhrožovala zabitím slečny asistentky, pokud za ní Adam nepřijede. Zatajil Míše kam jede a vydal se jí na milost. Poslední, co uviděl je střelná zbraň namířena na něj a hlasitý výstřel....

Cteme_s_Terkou
28.12.2023 5 z 5

Tuhle knížku jsem zhltla doslova za jeden den. Bonusem v tomto případě bylo to, že jsem si v průběhu mohla psát přímo se samotnou autorkou a konzultovat s ní svoje myšlenkové pochody a poznatky. Už jenom tohle je něco, za co dávám knize . Obvykle to mám tak, že se zajímám primárně o knihu a neřeším, jestli autor na sociální sítě, nebo do rozhovorů napsal tohle a tohle, ale tady jsem to ocenila. Takže Luci, děkuju moc, bylo to příjemným zpestřením čtení.
Jednou z věcí, které se mi na knize líbila byly rozhodně charaktery hlavních postav. Jak už jsem psala v sekci názor na postavy byla jsem mile překvapena ze zjištění, že Míša není naivní holka, která se může z hlavního hrdiny zbláznit a udělá vše, co si zamane. Do poloviny můžeme sledovat hlavně postupně vyvíjející se cestu mezi hlavními protagonisty, ale v druhé polovině přijde i jistý zvrat, který je minimálně pro mě dosti nečekaný a rozhodně bych si nemyslela, kam až je schopná jedna žena zajít kvůli druhé, takže holky, bacha na sebe.
Nicméně knize nechyběly ani vtipné hlášky a situace, za něž autorce rozhodně náleží další body navíc.
Příjemným zpestřením pro mne také byl fakt,, že je kniha psána z pohledu obou hlavních postav, což nám dává větší možnost pochopit některé věci a charaktery, jež jsou v knize obsaženy. Musím se přiznat, že když došlo na samotnou zápletku některé kapitoly z pohledu Míši jsem přeskakovala, protože mi připadaly dosti nezajímavé oproti těm, které byly z pohledu Adama, ale pak se to zase srovnalo.
Lucko, moc se těším na další tvou tvorbu. Jsem moc ráda, že i u nás máme skvěle píšící autory, jen tak dál.

Knihu bych doporučila všem, kteří mají rádi erotiku, originálně napsané sexuální scény, ale i dost nečekanou, zápletku, která je ale z reálného života a dost dobře by mohla být i realitou.
Přesto však musím podotknout, že je to spíše odpočinkové čtení.

Gabika9
04.12.2023 2 z 5

Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem právě přečetla parodii na Padesat odstínů šedi.

Jessybelle
29.11.2023 4 z 5

Dlouho jsem přemýšlela, co vlastně napsat. Mám z ní rozporuplné pocity. Na jedné straně je čtivá, má pěkně popsané erotické scény, je vidět i vývoj postav. Jen vztah Míši a Adama mi zpočátku přijde trochu přitažený za vlasy... Ale kniha splnila, co jsem od ní očekávala, tak jsem spokojená. Těším se na další knihy.

AnnieR.
19.11.2023 4 z 5

(SPOILER) Dávám nakonec čtyři hvězdy (3,5), tři mi přijdou málo.
Na začátku knihy máme první sex, který mi v některých ohledech přišel moc. Bylo to nečekané a až do prvního miluju tě, jsem neviděla žádnou chemii mezi hlavními hrdiny.
Adama jsem ze začátku fakt nesnášela. To jeho chování, kde ponižuje slečnu asistentku a řve na ni bez důvodně. A také to, že ji až šikanoval za to, že s ním nechtěla mít nic společného. Tohle byl ze začátku za mě vynucený vztah. Míša mi také vadila. Kdyby kdokoliv takhle mluvil se svým šéfem, má dávno padáka. Chápu, že ukazovala, že se ho nebojí, ale dalo se to ukázat trochu mírněji. Taky mi vadilo to její, nikoho nebudu poslouchat a nenechám si nic vysvětlit.
...Adama jsem si pak celkem oblíbila. Začal se chovat hezky a jako lidská bytost. Získal si mou pozornost.
Každopádně se ale kniha hezky četla a erotické scény byly moc hezky napsané. Že jich tam bylo. Celkově jsem se díky čtivosti dostala rychle na konec. Těším se na další knihu. Jo a obálka, ta se mi moc líbí.

Hypatia1010
09.11.2023

Tak nevím. Jedinou kladnou vlastnost bych v tom našla - už se k tomu nemusím nikdy vracet. Tohle byla opravdu nepovedená parodie na Božského bastarda po Česku a částečně jsem tam nacházela i shodu s Padesáti odstíny, ale v ještě trochu horším provedení. Ačkoliv nerada odkládám knihy nedočtené, u této to jinak nešlo. Škoda, čekala jsem od ní víc. Autorka má příjemný styl psaní, takže s jiným námětem by možná předvedla, že má cenu jejím počinům věnovat pozornost.

VeraKlemsova
26.10.2023 4 z 5

Na mě bylo v knize už moc sexu. Celkově však hodnotím velmi pozitivně-zvlášť na první knihu autorky a těším se na další knihy.

MarusKra
09.10.2023 1 z 5

Od knihy jsem mela teda o dost vetsi ocekavani.

hanaseidl
25.09.2023 1 z 5

Uz po par strankach je jasne, ze to nebude pro me. Tuctove napsano. Spatne se to cetlo. Hlavni hrdina nesympaticky. Rozhovory plytke. Nedosteno

Štítky knihy

pro ženy erotika

Autorovy další knížky

Lucie Srňánková
česká, 1989
2022  77%Ano, pane řediteli
2024  88%Ano, pane Božský

Kniha Ano, pane řediteli je v

Právě čtených3x
Přečtených286x
Čtenářské výzvě55x
Doporučených11x
Knihotéce154x
Chystám se číst121x
Chci si koupit27x
dalších seznamech4x