ivet2481 ivet2481 komentáře u knih

☰ menu

Vítěz je sám Vítěz je sám Paulo Coelho

Knihy jsem se trochu bála, vzhledem k recenzím z mého okolí, ale mile mě překvapila, i přes tragičtější příběh, měla opět hloubku a nutila člověk zamyslet se nejen nad svým životem.

26.04.2015 4 z 5


Požádej a je ti dáno Požádej a je ti dáno Esther Hicks

Skvělá kniha, která je N.1 v mé knihovně. Nejen, že skvěle vše vysvětlí a inspiruje, ale také poskytuje velké množství cvičení a rad. Dle mého názoru je vhodná pro někoho, kdo si o daném tématu již něco přečetl a trošku se v něm orientuje. Je skvělým doplněním již získaných znalostí a praktickým pomocníkem.

26.04.2015 5 z 5


Andělé v mých vlasech Andělé v mých vlasech Lorna Byrne

Tato kniha mě velmi zaujala a nezklamala. Byla mou první četbou, co se týče andělů a velmi mne inspirovala.

26.04.2015


Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Krásně psaná knížka, která nutí i k zamyšlení.

26.04.2015 5 z 5


Schody do nebe Schody do nebe Lorna Byrne

Kniha se mi četla těžce, až moc o Bohovi a místy se to ukrutně táhlo i přes to, že jsem první díl doslova "zhltla". Trošku mě zklamala, ale dovedu si představit, že pro věřící (i jiné) to může být příjemné čtení. Raději bych dala přednost jinému univerzálnímu pojmu.

26.04.2015 3 z 5


Poselství andělů Poselství andělů Doreen Virtue

Příjemné oddychové čtení, sem tam i nějaká rada, jak na komunikaci s vaším "nitrem" (když to řeknu odlehčeně).

26.04.2015 4 z 5


Největší tajemství ze všech Největší tajemství ze všech Marc Allen

Kniha je určena spíše pro začínající čtenáře, kteří o daném tématu nemají nejlépe vůbec nic načteno a patří spíše mezi skupinu "nevěřících". Samozřejmě těm sečtělejším může poskytnou i jiný pohled na věc. Co mi opravdu vadilo je, že na necelých 112 stránkách jsem musela téměř 4x číst opakující se citáty nebo zkušenosti. Kniha by se dala shrnout na třetinu, aniž by přišla o svoji podstatu. Autor ještě stihl ke konci knihy "vnutit" názor na politiku v Americe, především na prezidenty a jejich rozhodnutí, což mi přišlo trošku zcestné a k tématu se nehodilo. Kniha nemá hloubku, na jakou jsem zvyklá od jiných autorů, slouží spíše "Nevěřícím Tomášům".

26.04.2015 2 z 5