ivanaGvGN ivanaGvGN komentáře u knih

☰ menu

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Kniha se četla dobře, ale měla jsem dojem, že téma je všední. Milenka-dítě, manželka-děti, problémy v práci. Klasika týkající se velké části z nás. Konec odfláknutý.

20.05.2024 4 z 5


Deset přání …nikdy není pozdě na to, vydat se za nesplněnými sny… Deset přání …nikdy není pozdě na to, vydat se za nesplněnými sny… Katy Yaksha (p)

Opravdu nemusím motivační řeči. Takže první půlku knihy jsem přeskakovala co to šlo a pak už konečně začalo víc děje. Knize jsem ale stejně nevěřila. Všichni byli pořád happy, úspěšní, bohatí, milí, zamilovaní, všechno jim vycházelo. Pro jsem to vlastně dočetla?

20.05.2024 3 z 5


Došla štěstí Došla štěstí Vlasta Pittnerová

Moje první kniha od této autorky. Kdysi jsem četla knihy paní Javořické (které mě bavily a člověk se z nich i leccos dozvěděl o životě a o té době). Toto je podobná četba, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Na můj vkus děj rychle přeskakoval. Do hlavní postavy jsem se nemohla vcítit. A lidé byli buď dobří nebo zlí nic mezi.

20.05.2024 2 z 5


Můj rok s inženýrem Můj rok s inženýrem Barbora Černohlávková Večeřová

Milé, nenáročné čtení

15.05.2024 4 z 5


Chlapec z osvětimských stájí Chlapec z osvětimských stájí Henry Oster

Přečetla jsem mnoho knih z touto tématikou, tohle byla první vyprávěná dítětem (dospívajícím chlapcem). Čtení bylo poutavé a svižné.

28.04.2024 5 z 5