Hannah13069 Hannah13069 komentáře u knih

☰ menu

Netterův vybarvovací anatomický atlas Netterův vybarvovací anatomický atlas John Hansen

Úžasná cvičebnice pro naučení anatomie a fyziologie. Nádherné kresby, které je možné vybarvit a podle popisků se učit. Prostě úžasné.

14.09.2021 5 z 5


Kineziologické tejpování v osteopatii a manuální terapii Kineziologické tejpování v osteopatii a manuální terapii Sascha Seifert

Skvělá příručka i tejpování, spousta návodů a popisů. Tato publikace je sice už pro zkušenější tejpaře, ale i začátečník se podle toho může dobře, dost věcí naučit.

14.09.2021 4 z 5


Les sebevrahů Les sebevrahů Jeremy Bates

Kniha mě nejprve zaujala názvem a anotací. Když jsem začala číst bylo to maličko ubíjející a začátek se poněkud táhnul. Ale pak začala nabírat spád a nakonec se z toho vyklubal skvělý příběh. S velmi zajímavým tématem a zápletkou. Jen přežít začátek.

14.09.2021 4 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Velmi zajímavá kniha, už na začátku mě vtáhla a už nepustila. Zajímavý pohled na to jaká by mohla být budoucnost. Je škoda, že u nás vyšel pouze první díl této série. Je skvělé, že u Smrtky vyšla celá série. Každopádně je tato kniha dobrá volba pro mládež, která začíná se žánrem science fiction.

14.09.2021 5 z 5


Město duší Město duší Martina Čekalová

Velmi zajímavý námět. Na české fantasy velice slušně napsané. Kniha mě skutečně překvapila, i když ke konci se malinko táhla.

14.09.2021 2 z 5


Bez masa Bez masa kolektiv autorů

Já osobně mám edice Apetit moc ráda. Je bohužel pravda, že u některých receptů se pár surovin nedá sehnat, a nebo jsou moc drahé. Ale v tomhle případě (Bez masa) se s tím tak trochu počítá. Vegetariánská kuchyně není moc levná, co se týče surovin. Hlavně když chcete obměňovat jídla. Každopádně se některé suroviny dají nahradit levnější variantou nebo i vynechat. Za mě je kuchařka skvělá, výborně se s ní vaří.

14.09.2021 4 z 5


Vánoční bestiář Vánoční bestiář John Kenn Mortensen

Kniha mě nejprve zaujala svou obálkou a námětem, nedalo mi to a koupila jsem si ji. Velice zajímavá, strašidla, která se objevují ve spojení s Vánoci. Dříve asi nebyly Vánoce úplně svátky klidu a míru. V každém případě doporučuji, kniha je zajímavá, jak pro dospělé, tak pro děti.

14.09.2021 5 z 5


Král, Válečník, Kouzelník, Milovník Král, Válečník, Kouzelník, Milovník Robert Moore

Velmi zajímavá a čtivá kniha. Bylo zvláštní a zajímavé, jak c některých popisech archetypů, ať už chlapeckých nebo mužských, jsem viděla chování mých kamarádů a známých i kolegů. Doporučuji přečíst, stojí to za to.

14.09.2021 4 z 5