Vánoční bestiář přehled

John Kenn Mortensen, Benni Bødker

John Kenn Mortensen, slavný a oceňovaný autor, kterého zná české publikum zejména díky knize Lepíkové příšery, se podíval na zoubek Vánocům. Svátky klidu mají mnoho různých podob a tu a tam jsou tvorové, kteří je reprezentují, poněkud zneklidňující. Autor proto vytvořil taxonomii vánočních stvoření, jak je znají lidé po celém světě. Díky jeho osobitému smyslu pro humor a ještě osobitějšímu, skvělému kreslířskému talentu je Vánoční bestiář přesně tou publikací, kterou musíte mít doma. (Hodí se přitom jak na letní, tak na zimní dovolenou.)... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , Argo
Originální název: Julebestiariet, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoční bestiář. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Karolína18
09.12.2025

Toto je táák boží kniha. Moc se mi líbí její rozvržení, popisy, příběhy a jak je vše provázáno. Používám ji pro tvůrčí psaní každý rok. Oceňuji taktéž informace, které jsou mnohdy pořádně děsivé.
Je to skvělá četba nejen pro děti, která může ve vánočním období zaujmout čtenáře, kteří jsou přesyceni vším tím pozitivním a dokonalým kolem.

všech 25 komentářů

Související novinky - Vánoční bestiář (1)

Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019

Kniha Vánoční bestiář v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně85x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi