GuardianEmber GuardianEmber komentáře u knih

☰ menu

Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Na knihu jsem narazila úplnou náhodou, kde se prodávala za pouhých 99 kč na letišti. Byla jsem překvapená že jsem o ní viděl poprvé, protože přesně tenhle žánr jsem několikrát vyhledávala. Je pravda, že jsem se musela prokousat přes začátek a od půlky knihy jsem se chytila a nedokázala přestat. Oceňuju, že v knize nejsou zdlouhavé poposi a děj, který by vznikl jen za účelem protáhnutí příběhu. Nakonec to je skvělý příběh o hezkém vztahu k přírodě a zvířatům. Pokud máte radi, psi, nebudou vám tady chybět.

18.03.2024


Ztracení koně Smaragdového ostrova Ztracení koně Smaragdového ostrova Astrid Frank

Knihu jsem chtěla číst, protože mě chytly příběhy s koňmi, čekala jsem něco jiného, ale i tak jsem spokojená. Pomohlo mi to zlepšit náladu a relaxovat.

04.03.2024 5 z 5


Renegáti Renegáti Marissa Meyer

Úplně jiný svět, ale nebylo složité ho pochopit a ponořit se do něj.

04.03.2024 4 z 5


Vlčí stopy Vlčí stopy Tanja Askani

Jestli máte rádi vlky, je tohle přesně pro vás. Knížka má krásné ilustrace vlků, o kterých pojednává, příběhy byly nádherné, ale i smutné. Určitě si do budoucna pořídím další knihy autorky.

04.03.2024 5 z 5


Zlatá věž Zlatá věž Holly Black

Čtení, na kterém se člověk jako já stane závislým. Hodně mě rozesmutnil třetí díl a mrzel čtvrtý, ale v pátém se to všechno srovnalo do kupy víc než bych doufala. Čtení bylo jednodušší a proto to člověku moc dlouho netrvá než to přečte (alespoň u mě to tak je) :D

20.01.2021 5 z 5


Supernova Supernova Marissa Meyer

Trilogie byla skvělá. Kniha mi toho spoustu dala, smála jsem se jak u prvního, tak i druhého a posledního dílu, který ve mě vyvolal nejvíc emocí a zvratů z celé trilogie, ovšem nejoblíbenější díl zůstává druhý, prostě jsem si zamilovala rodinou idylku Adriana a jeho dvou tátů Hugha a Simona - jehož Alias jméno z neznámého důvodu zbožňuju. Jako u většiny knih je mi strašně líto konce a silně doufám ve filmové zpracování nebo alespoň bonus. Nemůžu vynechat i ostatní oblíbence jako Nova, Max a Cyanide. Popravdě můžu říct, že je mi líto jak rychle jsem to četla, teď to budu dlouho vstřebávat a uvažovat o celém příběhu, ale zase jsem nedokázala knihu jen tak odložit a nechat to na později.

11.01.2021 5 z 5


Zrození hrdinů Zrození hrdinů Brandon Mull

Jsem fakt nadšená. Nejsem sice malé dítě, ale ani dospělák. Všechny díly byli úžasné, napínavé a dobrodružné, odvážné. Skvělá ukázka začínajícího přátelství a někdy i těžkých situací, které by kdekdo nezvládl. Tolik emocí jsem u knih snad nezažila. Jsem si jistá, že tato série u mě bude 1. ještě dlouhou dobu.

20.05.2020 5 z 5