Evkam Evkam komentáře u knih

☰ menu

Písečníci a bludný asteroid Písečníci a bludný asteroid Václav Dvořák

Nás ta kniha doma hrozně bavila. Osmiletý syn miluje čtení před spaním a Písečníky jsme rozečetli hned po sérii o Harrym Potterovi, aniž jsme tušili... :D Syn pak poslouchal opravdu pozorně a okamžitě hlásil každou podobnost s HP. Každopádně touží i po druhém dílu.

22.03.2023


Polibek Polibek Anna Todd

První díl - docela dobrý. Druhým už jsem se prokousávala. Třetí jsem prolistovala, to už fakt nešlo... Pořád dokola hádky kvůli kravinám, v tenčí knize by se to sneslo, ale tohle množství? Čtvrtý díl snad ani nezačnu číst.

28.06.2019 1 z 5


Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Už dlouho jsem nezažila, abych se u knihy smála a brečela zároveň. Nádherná knížka.

08.06.2019 5 z 5


Gabra a Málinka 1. a 2. díl Gabra a Málinka 1. a 2. díl Amálie Kutinová

Gabru a Málinku mám ráda odmalička. Minulý týden jsem si na burze knih pořídila všechny díly - ještě nové, neočtené - a lituji!!! Je to nějaké nové vydání z devadesátých let, spousta věcí je tam jinak, něco chybí (např. latinské písničky, které dcerky zpívaly na Majáles - zůstalo tam jenom Gaudeamus igitur; nebo třeba cedulky, které G. a M. psaly na krk kozám, aby se neztratily ve vlaku - je tam jen ta Gabřina a ještě s jiným textem, atd.)... nechápu vydavatelský záměr.

13.04.2017


Intimní a osobní Intimní a osobní Leonie Fox

Á, tady někdo četl Daphne Du Maurier - Mrtvá a živá :D No posuďte sami: Muž ovdoví, jede do ciziny, potká mladší chudou dívku, následuje rychlá svatba a cesta domů do honosného sídla, kde čeká hospodyně, která novou paní nesnáší. V domě je pracovna první manželky zachovaná v původním stavu, kde se nová paní necítí dobře. Hospodyně navede ženu, aby si na maškarní veselici oblékla jistý kostým, který - jak se později ukáže - měla na sobě dříve při karnevalu už první žena... Jo a příběh končí požárem spáchaným hospodyní :D

08.02.2016