Eriela Eriela komentáře u knih

☰ menu

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Musím opravit komentář, který jsem přidala když jsem byla na začátku v půlce knihy. Obsah na začátek je pro čtenáře náročný a někdy i únavný, matoucí, pak se to ale rozeběhne a chytí to drajf. Nepříjde mi to ani extra sprosté ani extra sexuální, řekla bych normálně standartní, ale asi podle každého jak to vnímá. Knižka mě baví, i jak je poskladaná, obsah a i ty výkřiky do tmy, sedí to tam jak má, je to prostě o životě a Radka se nebojí do toho jít na tvrdo bež přetvářky. Knižku stále nemám dočtenou, protože si jí šetřím, ale čtu jí ráda. Jak jsem psala před tím člověk si tam dokáže představit život té autorky obecně a o to je to zajímavější, ale i smutnější. Velmi zajímavé a neotřelé čtení, nic takového jsem nečetla. Kniha budí emoce a v člověku odráží jeho střepy.

28.06.2023 4 z 5


Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Neuspořádané, nesmyslné, vadí mi myšlenky a skutečnost, výkřiky do tmy všech zúčastněných, člověk se v tom moc neorientuje, ale to je asi jako život. Je to zvláštní kniha, čtu jí celkem s nechutí, ale zajímá mě jak dopadne a dle mé fantazie tam vidím v reálu Radku s tím Jakubem rapperem.. Ale zatím asi nejhůř napsána kniha, co jsem četla. Moje cílovka to není.

17.06.2023 4 z 5


Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Celkem hořký příběh s kapkou vtipu ukazuje na to, jak někdy život je nespravedlivý, ale důležité je jak ho berete. Hezké čtění.

16.02.2021


Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

První knížka od Markéty a musím říct, že jsem četla jedním dechem. Knížka nabízí krásné, napínavé, vtipné, ale i smutné čtění... Na ty večery, kdy si nechcete přečíst vyloženě romanťárnu. Moc se mi líbilo! Kniha má elán.

16.02.2021


Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Tuhle knížku miluju a jeho podcasty též. Přečtena jedním dechem. Líbí se mi jeho styl psaní, jak to poddává a nesoudí pouze jednu stranu. Umí to prodat, je to zábavné, inspirující, pro někoho i pravdivé. Tahle knížka mi otevřela oči a pomohla nahlížet na problémy uvnitř vztahu z jiného úhlu, že je opravdu moc důležité naučit se komunikovat.

16.02.2021


Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Velice inspirativní, úsměvná, milá knížka. Na uvědomění, posiluje a pomáha najít, co člověk hledá - lásku k sobě. Ráda se k ní vracím.

16.02.2021


Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže Jana Bernášková

Skvělá oddychovka na večer k vínu, těším se na její další knihu. Nic náročného, ze života, povzbuzující čtění. Člověk dostane vždy co dostat má.

16.02.2021


Růže pro Algernon Růže pro Algernon Daniel Keyes

Velice čtivý a napínavý příběh

29.09.2020 5 z 5