dominika55104 dominika55104 komentáře u knih

☰ menu

Zasvěcení Zasvěcení Tijan (p)

Zatím jsou oba díly super a těším se na další. Tyhle knihy mají nápad a čtou se sami.

18.04.2023


Na útěku Na útěku Paulina Świst

Jsem hodně zklamaná. Čekala jsem od druhého dílu více akce místo od Mali její hlouposti ve 30 letech. Tak se snad nechová ani 18 léta holka. Nevím jestli budu brát třetí díl jen protože tam bude ve hře zase Pavel a zajímalo by mě co bude s Piotrekem, ale myslím, že to raději ani vědět nechci. Tohle je slátanina všeho možného a autorka Lilka asi není moc zkušená kdežto Paulina je super. Poprvé co napíšu zápornou recenzi a to právě na tuto sérii. První díl se jakž takž ještě dal, ale dvojka katastrofa. Opravdový ,,mafiáni by dostali určitě pořádný záchvat smíchu. Chce to víc popřemýšlet a zjistit trochu více o tomhle světě mimo zákon, když ne podle skutečnosti, tak aspoň podle filmů a jiných knih. Tady ve dvojce se ukázala jen Mala a to za totální blbku bez mozku sorry, ale jinak se to nazvat nedá.

18.04.2023 odpad!


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou Gayle Forman

Určitě doporučuji i film. Je docela fajn.

09.02.2023 5 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Naprosto skvělá kniha, ale smutné je , ze před touto měla být ještě jedna která začínala Levim teda o rok starším bratrancem Aidena, teprve potom byl Králem až Aiden. Mám přečtenou celou sérii a opravdu je na co se těšit jakoze waw. Jen o Aidenovi jsou 3 knihy ,ale v životě jsem nenarazila na tak skvělou knížky a nikde nečetla podobný příběh. V dalších knihách je mnohem více sexu a postupně všechno začne dávat smysl. Řeknu vám jen, ze tohle je jen malý šálek kávy od pokračování. Doufam, že ostatní díly vám přeloží ve správném pořadí v Češtině celkem je to 7 knih.

26.09.2022 5 z 5


Na vrcholu Na vrcholu Laurelin Paige

Tak tohle bylo něco ale jsem naštvaná, že pokračování je až za rok to snad ne uf až jak přijela na ten zasnubní večírek tak mi došlo co se asi stane….. doufám, ze další díl vysvětli jak je možné aby jeho rodina nic nevěděla když jim dělala prezentaci. Kendra bude asi pěkná potvora když se rozhodovala mezi dvěma muži a Scott u něj si nejsem jistá co napsat, ze začátku mi přišel jako klasický Pracháč ale postupem času bylo vidět ze cítí něco víc, teď si myslím ze všechny ty řeči o rodině a firmě ze si nemohl vybrat souvisí i se svatbou. Teď jen počkat na pokračování a rozuzlení příběhu

15.08.2022 5 z 5


Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Ahojky. Je v tomto díle, že si Clary vzpomene na vše? Mám zkouknuty seriál a tam bylo zakončení tím, že se po roce uvidí a vzpomene se na jeho jméno. Bude tam ještě něco?

28.11.2021