Zasvěcení

Zasvěcení https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496451/bmid_zasveceni-yN0-496451.jpg 4 150 29

Zasvěcení série

1. díl >

Zasvěcení jsou prvním dílem zbrusu nové, poutavé romantické trilogie autorky bestsellerů Tijan! Bailey je tak normální, jak jen to jde, když má někdo IQ v pásmu geniality a fotografickou paměť. Pak se začnou dít věci – uprostřed noci se jí někdo vloupá do domu, aby ji unesl jako rukojmí. Ukáže se, že jejím otcem je ve skutečnosti miliardář a počítačový génius Peter Francis, člověk, který byl odmalička jejím ideálem. To všechno se dozví při setkání s temným, záhadným a vzrušujícím Kashtonem Colellem. Ten je spolupracovníkem jejího otce a dá Bailey na vybranou – půjde s ním a seznámí se s otcem, nebo bude přežívat odkázaná na sebe, protože únosci se ji pokusí znovu zajmout. Není o čem přemýšlet. Potom potkají Bailey tři věci: 1. Žije v otcově rozlehlém sídle včetně osobních strážců a nejlepším zabezpečením, co se dá za peníze koupit. 2. Už není jedináček. Má tři sourozence, neví, co si s nimi počít, a naopak. 3. Střeží ji Kash osobně. Doslova osobně. A je před čím ji střežit, a ledacos z toho ji přivádí k šílenství. Jako úplná outsiderka ve světě bohatství a dekadence si Bailey musí hledat cestu v rámci rodiny, která má víc tajemství, než si kdy uměla představit. Jedno z těch tajemství může být smrtící…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Insiders , 2021


více info...

Přidat komentář

Hethera
22.04.2024 3 z 5

S komentářem jsem čekala až si znovu knížku přečtu společně se zbytkem série. Musím říct, že se mi docela líbila i když byla místy poněkud nelogická a hlavně dost zdlouhavá. Celá série by šla určitě zkrátit minimálně o jednu knihu. Každopádně splnila svůj účel. Na odpočinek se skleničkou vína u krbu se hodila dobře. Jinak ale dávám přednost ostatním knihám od této autorky.

MAU256
17.04.2024 3 z 5

Chřípí se mu rozšířilo. "To se ve mně děje pokaždé, když ti chci kurva říct, že jsem do tebe totálně zamilovaný." Vyprskl to. "Smrt. Temnota. Nenávist. Zůstaneš se mnou a stane se ti tohle."

Příběh Baily, která se najednou ocitá úplně v jiném světě - má otce, o kterém vždy snila a dlouhou dobu byl jejím idolem, má rodinu, kterou si vždy přála. Zamilovala se do Kashe. Ten je tajemný, ochranitelský, milující, mocný a jak se později ukázalo i velmi bohatý. S odhalením, čí dcera Baily je, přichází únosy, pokud o vraždu. No je to začínají série, jsem zvědavá, jak bude pokračovat.


Janulkaxxx
02.06.2023 1 z 5

Jsem zklamana, tak moc jsem se na serii tesila a cekala az vyjde posledni dil abych se mohla pustit do cteni jednim dechem. Nestava se casto, ze bych nedocetla knihu nebo celou serii, ale tahle serie je tak strasne zdlouhava a nudna ze jsem chtela odlozit uz prvni dil, nakonec jsem si rekla, ze tomu dam jeste sanci a zacala jsem dil druhy, ale ten jsem nedocetla ani do poloviny. Prijde mi, ze kazda dalsi kniha od autorky je horsi a horsi.. Bennet se mi libil, tak jsem se tesila na dalsi dila, ale Carter uz byl slabsi, taky moc nenadchl a tahle serie me zklamala nejvic.

LenRan
18.05.2023 1 z 5

Nevím, zda je to špatně napsáno od autorky (na GR to má docela vysoké hodnocení), ale jsem si jistá, že překlad tomu dal poslední ránu. Z anotace jsem byla docela natěšená, zaujalo mě to, ale bohužel, nedá se to číst, do dalšího dílu už nejdu, ztráta času. Věty vůbec nedávají smysl a je tam spousta slov, které si překladatelka vymyslela a ani nevím co znamenají, myslím, že i google translate by to přeložil lépe.

stana5842
08.05.2023 5 z 5

Poutavý příběh o Baily. Děj mě zaujal, knihu jsem přečetla na jeden zátah. Líbilo se mi, prolínání děje. Když si myslím, že vím jak kniha bude pokračovat, tak přijde zvrat a pokračuje jinak....

dominika55104
18.04.2023

Zatím jsou oba díly super a těším se na další. Tyhle knihy mají nápad a čtou se sami.

petraLI
23.02.2023 5 z 5

Moc pěkně napsaná kniha. Kash byl tajemný, chladný a velmi mužný. Bailey byla milá... i když místy trochu dětinská. Zápletka byla fajn, příběh byl poutavý a erotiky bylo tak akorát. Těším se na pokračovaní.

oresvo
20.02.2023 4 z 5

Jo ten začátek byl trochu zmatený. Ten kdo to překládal nebyl úplně můj šálek kávy, ale ten příběh byl super . Bylo to vtipné, napínavé, romantické a chvilkami i erotické.
Fajn zápletka.
Kash je záhadný frajer, Bailey je mozkovna. Chytrá holka co to někam dotáhne.
Je pěkné vidět jak se dva světy střetnou. Těším se na druhý díl.

Brunnetka
18.02.2023 5 z 5

To byla jízda :) Od první stránky mě to chytlo a nepustilo! Dobře se to čte, děj má spád, nejsou tam žádný vsuvky, který by děj natahovaly, naopak. Každá stránka byla zajímavá.
Nevím proč to má tak nízké hodnocení, zásadně komentáře nečtu, dělám si úsudek svůj. A je to jedna z těch knížek, která je od začátku zajímavá, žádný sáhodlouhý úvod, žádný popisovací scény, ale hned rovnou do děje. Za mě super oddechové čtení. Mohla jsem "vypnout" a prožívat život Bailey.

petusska01
16.01.2023 4 z 5

Autorka ma namotivovala k prečítaniu si aj ďalších dielov, tak som v očakávaní. Bayley nie je zrovna môj šálok kávy, ale verím, že sa ešte preukáže. Kash je taký tajuplný, plný moci, zaujímavý, dobrák aj badboy...Skôr ma zaujíma on ako ona, ale relatívne spolu tvoria fajn pár, čitateľsky zaujímavý a to občas stačí. Zápletka v pozadí je vec, ktorá mňa akoby zaujíma viac ako Bayley samotná (čo svedčí teda o jej charaktere) a teda som zvedavá čo na nás autorka vymyslí ďalší diel.

Miliamka
04.01.2023 4 z 5

Knížku jsem začala číst až po přečtení místních recenzí a proto jsem pořád čekala na tu zmatenou část. No dočkala jsem se jí až na konci, který je opravdu odbytý a zbytečně urychlený. Kash je boží i s těmi jeho tajemstvími. Bailey má hrozné jméno a chvílemi je protivná, ale autorka asi neumí psát sympatické hlavní hrdinky. Přesto všechno mě knížka opravdu bavila a nedokázala jsem ji odložit. Teším se na další díl.

proni
06.11.2022 4 z 5

No nevim nevim, jako nápad a námět super.., ale překlad dost zmatený, chvílemi jsem se úplně ztrácela

moma08
16.10.2022

Teda, jsem z toho docela zmatená a to až tak, že to bude snad poprvé, kdy nedám žádné hvězdičky, protože nevím, jak bych to vlastně měla ohodnotit.
Zkusím počkat na další díly a podle toho hodnotit.
Ve finále asi ani nevím o čem to pořádně bylo, teda něco vím, ale jak píšu, jsem zmatená, ale taky jsem ráda, že jsem se nenechala odradit komentáři a přečetla jsem si tuto knihu, abych si udělala obrázek sama...

Raislin
16.10.2022 3 z 5

Koupila jsem si knihu a dle anotace jsem se na ní těšila. Bohužel jsem dostala méně než jsem očekávala. Neříkám, že to bylo úplně špatné. To bych lhala, ale mnohdy jsem se nudila, hlavní hrdinové mi vůbec nesedli. Takže si ještě rozmyslím, jestli se pustím do druhého dílu.

Evitsa
11.10.2022 5 z 5

Já asi četla nějakou jinou knihu než ostatní, ale mě se mooooooc líbila.
Na každé straně jste nevěděli co se stane (což moc poslední dobou nemůžu řict o všech ostatních knihách) a téma pro mě rozhodně není otřepané jako třeba šéf/podřízená. :-)
Tentokrát jsem to tak hltala až jsem si ani nevšímala chyb, které tam byly.
Za mě rozhodně 5* a už se nemůžu dočkat pokračování!!!!!!

knihomolka78
07.10.2022 4 z 5

Moje první knížka od autorky a musím říct, že dějová linka byla zajímavá a určitě si přečtu další díl. Nicméně doufám, že překládat ho bude někdo jiný, protože to bylo chvílemi strašně zmatené a dost to kazilo celkový dojem z knihy.

Jita160
06.10.2022 3 z 5

Knížky od této autorky čtu moc ráda.
Jenomže tady ta byla chaotická.
Příběh měl určitě svůj potenciál ,protože je velmi tajemný ,napínavý a odhalování vás vždy nutí číst dál abyste věděli kdo za vším stojí. I vzájmena přitažlivost mezi hlavními hrdiny je velmi vzrušující.
Ale já se při čtení ztrácela jako kdo? proč? jak? s kým?......
Bylo to jak puzzle které se vám nedaří poskládat.
Ale pokračování dám určitě šanci .

happy19
01.10.2022 4 z 5

(SPOILER) Ano,divoký překlad story kazil.Hlavně v začátku jsem se ztrácela,ale postupem příběh nabral dobré tempo.Mě asi vadilo opakování padání brady a stále potemělé oči,-)

„Hned za láskou kráčí v jedné řadě nenávist, jež ji zastupuje.“

Andrejka91
30.09.2022 2 z 5

Tak tohle mi vůbec nesedlo, tady na té knize podle mě je všechno špatně.
Špatný překlad, spousta chyb, otřesné erotické scény, ještě že jich je tam tak málo. Vůbec se mi to nečetlo dobře, nudila jsem se, slabý děj, nic se tam nedělo. Hlavní hrdinka sice měla 22 let ale mě připadalo, že má tak 16. Ani postavy mi nebyly sympatické. Knihu jsem četla několik dní, takže na mě špatné rozpoložení se to svádět nedá. Musela jsem se nutit číst a přemýšlela jsem několikrát, zda ji mám zahodit nedočtenou. Pro mě to byla ztráta času a do dalšího dílu rozhodně nejdu.

Fidibus
30.09.2022 3 z 5

(SPOILER) Mám autorku ráda, ale její předchozí knihy mne oslovily víc.
Bailey se po pokusu o únos dozvídá, že je dcerou slavného IT génia. Rozhodne se seznámit s jeho novou rodinou, je zde od začátku jen trpěna a pak ani to. Stará se o ní Kash, něco jako rodinný přítel, a od počátku to mezi nimi jiskří. On však skrývá svou minulost. Bailey se potýká se vztahy v rodině a odlišností prostředí, nakonec se otec rozhodne k ní přiznat. Je však opět unesena. Kdo za tím stojí a jak to dopadne? Čtěte. A konec je otevřený pro další díl...

Autorovy další knížky

Tijan (p)
americká
2020  84%Bennett Mafia: Zakázaná láska
2021  75%Vražedné pouto
2021  78%Návrat do minulosti
2022  77%Zasvěcení
2022  76%Poškození