Poškození

Poškození https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496452/bmid_poskozeni-Ews-496452.jpg 4 94 14

Zasvěcení série

< 2. díl >

Bailey už není outsider – má rodinu a lásku, jaké si nikdy neuměla ani představit. Kash, zvyklý žít ve stínu, teď udělá cokoli, aby ochránil svou rodinu a tuto ženu. Společně se postaví světu… Mezitím se dál odvíjejí úchvatné motivy, lži a výbušná tajemství: 1. Quinn čeká ve vězení na soud. 2. Přátelé mohou být ve skutečnosti nepřáteli. 3. A co osnuje Calhoun? A co je důležitější, odhalí to Kash dřív, než bude pozdě? Všechno spěje k vyvrcholení ve víru vášně a nebezpečí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Damaged , 2022


více info...

Přidat komentář

MAU256
předevčírem 3 z 5

"Co jsi udělal?" zařval jsem a svíral telefon tak pevně, až jsem se divil, že jsem ho nerozbil. Jenže pak se zasmál. Jenom se zasmál, než řekl s podělanou samolibostí: "Zlomil jsem ji. To jsem udělal."

Pokračujeme v příběhu Kashe a Bailey a její nové rodiny. Jako v předchozím díle je zde moře nenávisti, pořád nějaké tajemství, která však začínají pomalu odkrývat. Vše začíná být na dobré cestě s její maminou i novou rodinkou, jenže pak... Nedá se nic dělat, jde se do dalšího dílu...

stana5842
08.05.2023 5 z 5

Druhý díl .... Nádhera. Když si myslíte, že víte a nic vás nepřekvapí, tak opak je pravdou. Mě se kniha velmi líbila, těším se na třetí díl. Líbí se mi styl psaní i děj


Brunnetka
22.04.2023 2 z 5

Tohle mě nebavilo. Jak měl první díl nápad a spád, tak tady se to motá jen kolem Kashe a ten když si pískne, tak Bailey dělá co on řekne. O ničem. Proto dávám dvě *.

Jita160
18.03.2023 3 z 5

Po dočtení mě naskočila dvě slova... chaos a zmatek.
Jsem přesvědčená ,že kdyby to napsal nebo přeložil někdo komu jde o to aby se nám to libilo tak by to určitě byl napínavý a zajímavý příběh.
Dominantní ,ochranitelský muž se spoustou rodinných tajemství.Miluje svoji dívku ,ale i přes to není schopen zasvětit ji do tajemstvi a plánu na její ochranu.
Chudá i když velmi inteligentní dívka, která zjišťuje původ jak o sobě taky i o svém milenci ,který vše řeší v posteli... taky způsob.
Pokračování dám, protože nejsem žádný zbabělec :-D:-D:-D

petraLI
25.02.2023 2 z 5

V prvním díle byla Bailey trochu dětinská, ale v tomhle díle? je naprostý spratek. Kash má vlastně namísto partnerky, dítě o které se musí neustále starat. Druhý díl se mi nelíbil.

knihomolka78
02.02.2023 2 z 5

První díl mě bavil, ale druhá kniha byla o ničem. Byly tam vlastně 2 situace pořád dokola. Buď se na každém místě, kde se Bailey ocitla, ocitl taky někdo, kdo ji měl ohrozit a tudíž byly pořád nutné "gorily" anebo tam byl nadržený Kash, který veškeré problémy řešil v ložnici, a pak se většinou zase někam důležitě vypařil. Místy jsem se musela do čtení nutit. Jako by knihu psal někdo úplně jiný. Jsem opravdu zklamaná.

georginaa
22.01.2023 3 z 5

Taky jak v prvním díle i v tomhle jsem zmatená. Některé pasáže mi nedávají smysl, točíte se v kruhu, nevíte odkud a co přišlo, stálé tajemství a očekáváte, že se to pohne a ono zřejmě nic. Pletou se mi jména kdo s kým, kdo je kdo, mám pocit že něco čtu a stále nevím co. Snad až na sex, který tomu každý rozumí :-) . Chápu, že když někdo má moc vysoké IQ, nedokáže mozek vypnout a mají tolik informací, že někdy to bouchnout musí. Jen je mi proti mysli to dělat takovým násilím. No nic, budu očekávat, že třeba v třetím díle se vše objasní natolik, aby vše zapadlo tak jak má. I když přichází na obzor ten druhý.

petusska01
16.01.2023 3 z 5

Prvý diel vo mne veru nažhavil to napätie, tie zápletky, tie intrigy, vzťahy, nevedela som kto je kto, či je dobrý a či nie...a tento diel to tak pomaly udupával a udupával. Mala som privysoké očakávania, napriek tomu som to samozrejme dočítala a zase som zvedavá ako sa s tým relatívne ťažkým koncom a predpoveďou toho protivného "dedečka Calhouna" autorka poráta. Bailey tuším, raz dvakrát vystrčila rožky a konečne vyšla z tej svojej bublinky, avšak inak je taká docela nevýrazná a ani tam už nevidno tú jej superschopnosť, kvôli ktorej je vlastne zaujímavá...A zase, dialógy sú vymenené za sex, ktorý asi stále predáva, ale ja chcem čítať, chcem sa pochechtávať, chcem byť zvedavá, napätá, smutná, plná emócií...sexu už bolo všade toľko, že už ma nič neprekvapí a nepobaví (veď čítam Amo) . Áno, bolo to slabšie, ale príbeh pokračuje, ja som zvedavá ako to celé skončí takže čakám na ďalší diel.

Riley11
06.01.2023

(SPOILER) První díl mě docela bavil, ale druhá kniha byla o ničem. Pořád jedno a to samé co točí do kola. nevím jak ostatní čtenáři, ale musela jsem nutit, abych vůbec četla dál. Hlavní hrdinka byla nesmírně naivní a už mě vytáčela její touha poznat sourozence. Bylo to hrozně utažené za vlasy. A pak Kash? Veškeré jeho problémy s Bailey řešil v ložnici, už mi to připadalo že nemyslí mozkem.
V prvním díle byl aspoň nějaký děj, ale v tady to bylo hrozně povrchní. Jsem opravdu zklamaná.

Raislin
02.01.2023 1 z 5

Tak jsem si říkala, že dám šanci druhému dílu série ( Zasvěcení ). Bohužel jsem dostala ještě méně, takřka nic. Teď už můžu s klidným svědomím říct, že to bylo špatné. Absolutně o ničem. Na třetí díl nehodlám plácat svým časem.

hana1039
29.12.2022 4 z 5

No, pořád si nechávám jednu hvězdičku , možná to bude ten finální díl... čekat čtyři měsíce, bože... jasně, že to zase skončilo v tom,, nejlepším,, přibude další tajemná postava a tím více tajemství :-)

moma08
28.12.2022

Já tuhle knihu asi zase nebudu hodnotit, jako první díl.
Vůbec nechápu o co tam šlo. Jsem totálně zmatená a už v polovině jsem si říkala, proč ji sakra čtu.
Spousta věcí nedávalo vůbec smysl a některé scény mi přišli strašně směšné.
Pro mě asi hodně špatný....

Matri
20.12.2022 4 z 5

(SPOILER) Prvý diel ma bavil, tento druhy tiež, aj keď neviem prečo, ale o niečo menej. Druhý diel mi prišiel ako prepojovací článok medzi prvým úvodným zoznamovacím dielom a tretím, ktorý nás čaká. V podstate sa tam nič svetoborne nedialo, Baily sa spamätáva z únosu, Kash v tichosti bojuje proti dedečkovi... Matt je Matt, objaví sa pár nových postáv, Baily sa snaží zaradiť do "bežného života" čo sa jej nie celkom darí (vzhľadom na rodinné vzťahy a priateľa). Koniec bol dosť brutálny, takže sa veľmi nedočkavo teším na tretí diel. Vyzerá to na zaujímavú jazdu...

PetraN17
15.12.2022 4 z 5

Druhý díl mi přišel zajímavější, událo se toho opět dost a jsem opravdu zvědavá na závěr - jak se to ještě domotá…. a proč

Autorovy další knížky

Tijan (p)
americká
2020  84%Bennett Mafia: Zakázaná láska
2021  75%Vražedné pouto
2021  78%Návrat do minulosti
2022  77%Zasvěcení
2022  76%Poškození

Kniha Poškození je v

Právě čtených6x
Přečtených129x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených7x
Knihotéce168x
Chystám se číst88x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x