Crosss Crosss komentáře u knih

☰ menu

Přesýpací vteřiny Přesýpací vteřiny Jana Moravcová

Moje první přečtená a zamilovaná poezie, kterou tato láska začala.

26.02.2019 5 z 5


První nástrahy První nástrahy Jacqueline Wilson

Oddychovka, která určitě zvládné dlouhé čekání prakticky na cokoliv :)

26.02.2019 3 z 5


Tohle není kniha Tohle není kniha Keri Smith

Když se člověk nudí je to rozhodně zdroj zábavy, rozvíjí to tvořivost a dává veliký prostor vlastnním nápadům.

26.02.2019 5 z 5


Trhni si! Trhni si! Andrea Kabeláčová

Když se člověk chce na chvíli vžít do někoho úplně jiného, tato kniha je skvělá volba. Charakter hlavní postavy je pro tento účel naprosto dokonalý + s sebou přichází dobrodružství volného stylu života, trochu mimo hranice zákona, o kterém občas člověk přemítá a představuje si "co kdyby můj život vypadal takhle?"

26.02.2019 4 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Naprosto sladká knížka, která zahřeje u srdíčka. S roztomilým, občas až únavně hodným a důvěřivým charakterem LJ se dokáže úplně v nitru duše stotožnit asi každý.

26.02.2019 4 z 5


Všade samé korytnačky Všade samé korytnačky John Green

Přečetla jsem všechny jeho knížky a všechny je mám moc ráda, ale přijde mi že čím novější kniha od Greena je, tím je víc postavená na hlavu, možná je to mnou, ale tuto knihu bych skoro nazvala jako skryté volání o pomoc. Tak polovina knihy se úplně odchyluje od děje a je zaměřena pouze na Azinu diagnózu, po skončení knihy jsem fakt měla chuť rozkousat si palec až na kost, abych si ho mohla posléze zalepit a každých 15min kontrolovat jestli tam není infekce.

26.02.2019 1 z 5


Klan Klan Adrienne Young

Knížka měla přesně tu skvělou atmosféru, že se člověk neodváží přeskočit ani písmenko, aby náhodou něco nepromeškal. Nebyla to nijak roztomilá knížečka, ba naopak, části v boji byly popsány do detailů. Nějaká ta lovestory tam však také nechyběla, ačkoliv i ta měla příjemný a pomalu se rozvíjející průběh. Celé to bylo za pozadí severské mytologie, která tomu dodávala ten správný vikingský feel.

26.02.2019 5 z 5