carley carley komentáře u knih

☰ menu

Polibek Polibek Anna Todd

After, After... knížku jsem četla ještě předtím, než se spustila druhá vlna šílenství po uvedení filmu do kin (teď už ji v knihovně seženete jen těžko).
Nekonečné hádky Tessy a Hardina mi popravdě lezly trochu na nervy, ale stejně jsem hltala slovo za slovem a obracela na další a další stránku. Knížka pro mě byla neskutečně čtivá, a i když možná tak nějak tušíte, že ti dva se v další kapitole zase na něčem poštěkají, chcete prostě vědět na čem. A za to má autorka můj velký obdiv.
Knihu celkově hodnotím pozitivně. Postavy jsou zajímavé, každá má svůj vlastní příběh, který se nám postupně pomalu odhaluje. Oblíbíte si je, a i když vás někdy naštvou, nemůžete je nesnášet. Děj sice není to nejoriginálnější, ale i romantické klišé se slušnou světlovláskou a zlým potetovaným klukem se dá napsat zajímavě. Tady se to rozhodně povedlo.

09.08.2019 4 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Nabíječe opěvovaly všechny mé kamarádky, tak jsem si řekla, že by v tom byl čert, abych si ho taky nepřečetla.
Možná jsem měla až moc vysoká očekávání, ale kniha mi prostě nesedla tak, jak jsem si původně myslela.
Caroline mně osobně sympatická nebyla, a byly momenty, kdy jsem vážně jen kroutila hlavou a potlačovala nutkání tu knihu hned odložit. Ale její Óčko a rozmlouvání s ním mi na celé knížce vadilo snad nejvíc. Vážně si autorka myslí, že tohle svobodné ženy dělají?
Našly se scény, kde jsem se zasmála, našly se scény, kde jsem se usmívala, ale když to vezmu celkově, čekala jsem víc.

08.08.2019 2 z 5


Clarity Clarity Karolína Bendová

Neřekla bych, že je tento příběh přímo odpad - jakožto uživatel wattpadu, když Clarity porovnám s jinými knihami na této platformě, opravdu to není to nejhorší: nebyly tu velké gramatické chyby, přímá řeč vypadala jako přímá řeč a byly zde odstavce.
Že to nebude veledílo, to je víceméně jasné už z hlavního námětu. Bad boy, good girl, tábor. Rovnice romantického klišé.
Je to odpočinkové čtení, nejspíš budete mít občas chuť knížku hned zahodit, hlavně kvůli chování a reakcím hlavních postav.
Dá se to, ale že bych se k tomu někdy v budoucnu ráda vrátila, to opravdu ne.

23.07.2019 2 z 5