BlondeReader BlondeReader komentáře u knih

☰ menu

Morová rána Morová rána Margit Sandemo

Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Jedna z nejlepších knížek, které jsem kdy četla. Má absolutně všechno. Proč jenom 4 díly?!:(

20.12.2015 5 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

V tom příběhu je mnohem víc, než se zdá. Škoda, že to spoustu lidí nechápe. A soundtrack k filmové verzi je doslova eargasm.

10.08.2015 5 z 5


Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Úžasná knížka. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, takže jsem jí měla za pár hodin přečtenou. Moc se mi líbil humor, který autor použil - Minho mě vždycky rozsekal nějakou svou hláškou a ta část s nosem - "Ahoj, nosánkové!" - to mě dostalo :D Mrzí mě, že nedostal více prostoru Newt a ostatní placeři. Moc se těším na film, protože ten první byl naprostá bomba.

31.01.2015 5 z 5


Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

-Obsahuje spoilery-

Tahle knížka je určitě lepší než první díl (ale ten má taky něco do sebe). Moc se mi líbilo, že tahle část trilogie je spíš o citu a lásce, ikdyž sexu tam je zase hodně:D. Christian dává konečně své city více najevo a totálně mě dostala žádost o ruku a to, jak nechal Anastasii konečně na sebe sáhnout. Těším se na filmovou verzi. Jamie Dornan jako Christian vypadá slibně.

10.01.2015 5 z 5


Železný král Železný král Julie Kagawa

Knížku čtu už asi po čtvrté a pořád mě nepřestává bavit. Autorčin styl psaní je úžasný, tak i její představivost. Příběh bych ráda viděla i jako film, nejlépe Douglase Bootha v roli Ashe. Jinak Ash jako "ledový" princ je vážně miláček:D Těším se až přelouskám 3. a 4. díl v AJ...)

06.12.2014 5 z 5