Baruš666 Baruš666 komentáře u knih

☰ menu

Encyklopedie fantasy filmu Encyklopedie fantasy filmu Petr Cífka

No jako dárek to bylo dobré ale sama bych si to nekoupila zbytečně moc stránek věnujících se nejznámějším filmům z řad fantasy. Ale chybí zde poněkud méně známé kousky. vzhledově krásná ale je tak vše

03.08.2022 3 z 5


Poslední hvězda Poslední hvězda Radek Sterakdary Starý (p)

(SPOILER) Uff. Na jeden zátah jsem již dlouho nic nepřečetla, ale tohle opravdu nešlo odložit. Ten vývoj postav. Ať už samotné Arily, nebo vlastně celého města (nebudu se sem pokoušet napsat jeho název protože vím že by to moc nešlo) mi sice připadal dost uspěchaný jakoby autor chtěl uspěchat konec. Celé město které najednou přijme nepřítele. Spolek který chce vrátit vladu 1 vůdce vraždí a najednou přijme to že tam budou a skloupý uši a poslouchaji? No ale i tak ta gradace byla úžasná. Už teď čekám na další pokračování.

30.12.2021 4 z 5


Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Kniha sic na první pohled zajímavá a poutavá svým popisem Benátek 16 století který jsem si i užila ale to bylo to jediné co mě nutilo tu knihu stále dále číst, i přes to že nesnáším nedokončené čtení jsem ji nedočetla

27.07.2021 1 z 5


Ďáblova svatyně Ďáblova svatyně Marie Hermanson

Kniha se sice ze začátku tváří jako čtivá ale po několika kapitolách jsem ji vždy musela odložit jelikož mě z některých situací dosti bolela hlava největší odpor jsem k ní začala cítit ve chvíly kdy se bratři chystaly na výměnu postrádalo to logiku. Koho by za normálních okolností oblafli falešné vousy?

20.01.2020


Třikrát Hercule Poirot Třikrát Hercule Poirot Agatha Christie

Zas a znovu hercule Poirot je to jako včera kdy jsem se do jeho případů zamotala poprvé.
před pár dny se my do rukou dostala i tato kniha.
Vraždy podle abecedy a vraždu v orient expressu znám snad i nazpaměť ale smrt staré posluhovačky byla pro mě novinkou od které jsem se nemohla odtrhnout.

31.12.2019 5 z 5


Muž, který hledal svůj stín Muž, který hledal svůj stín David Lagercrantz

Dobrý děj

26.02.2019 5 z 5