barca0583 barca0583 komentáře u knih

☰ menu

Faja Faja Petra Stehlíková

Druhý díl autorčiny série mě sice nezaujal tak, jako první, ale stále se bylo na co těšit a bylo co objevovat. Tolik nástrah, kterými jsme s hlavní hrdinkou musely projít. Všechny zrady a přátelství.

16.08.2023 4 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Tahle knížka byla moje první česká fantasy a naprosto předčil mé očekávání. Nebyla jsem schopná se od knihy odtrhnout, stále tam bylo tolik věcí, které jsem potřebovala objevovat.

15.06.2023 5 z 5


Agnes a Zakázaná hora Agnes a Zakázaná hora Veronika Hájek Hurdová

Tato knížka má moc pěknou myšlenku. Pomoct lidem najít něco dobrého ve svém nitru, ale i navenek. Knížku jsem dostala od jednoho blízkého člověka v době, kdy jsem si nevěřila a byla jsem nikdo. Jenže s Agnes jsem se dokázala znovu nalézt a zamyslet se nad svým životem.
Styl, kterým autorka píše, je velice příjemný a člověk se dokáže do děje vžít, jako kdyby se to vše dělo jemu a on se musel potýkat se všemi starostmi jako Agnes. Moc za tuto knihu děkuji a doufám, že pomůže i dalším budoucím čtenářům!

05.06.2023 5 z 5


Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Tato kniha byla pro mě první četbou od autora. Velice se mi zamluvil styl jeho psaní, již od začátku jsem se do děje ponořila a bylo těžké se vůbec odtrhnout. Vřele doporučuji všem nadšencům, kteří mají rádi krimi a nějaké ty záhady.

02.06.2023 5 z 5


Příručka pro Navěky a Nikdyvíce Příručka pro Navěky a Nikdyvíce Soman Chainani

Tato příručka byla opravdu něco, co jsem nečekala. Bylo tam naprosto všechno, co jsem od Příručky pro Navěky a Nikdyvíce čekala, dokonce i mnohem více. Opravdu mě pobavily části od Hestery a i Castorovy části. Doporučuji přečíst knihu všem, kdo se dostal alespoň ke čtvrtému dílu Školy Dobra a Zla.

25.08.2022 5 z 5