Artepstrel Artepstrel komentáře u knih

☰ menu

Pryskyřice Pryskyřice Ane Riel

Tato knížka je přesně to, co jsem potřebovala, něco jiného, neotřelého, zvláštního.
Je úžasná, zároveň zdrcující. Chvílemi povznášející a na dalších stránkách vám dá ránu přímo na solar. Pak zjistíte, že je to cesta už jen do pekla. I přes ten bizár je to neskutečně čtivé, skvěle napsané a naprosto pohlcující. Po dlouhé době kniha, která mě chytla, dlouho ji budu vstřebávat.

09.08.2022 5 z 5


Luna a ryba Luna a ryba Lisa Aisato

Překrásná knížka. Velmi málo textu, ale na sdělení postačující....dojímavé. Ilustrace? Nádhera ♥️. Celkově knížka působí jako z jiného světa, s velmi specifickou atmosférou. Jsem okouzlena.

16.11.2019 5 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Super! Její knížky jsou opravdu čtivé a nervy drásající, v napětí vás drží celou dobu. Krátké kapitoly a Kim je fakt zvláštně sympaticky nesympatická osoba. Ale!!! Nepochopím, že se vydají na takový mega důležitý, rozhodující zásah NEOZBROJENI??? To byl snad vtip, ne? V jistém místě mi cvaklo, kdo za tím zřejmě stojí, jen mě zajímal motiv. Tentokrát byl však trochu ťuk ťuk, ne příliš uvěřitelný, laciný.

06.11.2019 4 z 5


Kirké Kirké Madeline Miller

Překrásná kniha. Před očima se vám zhmotní známé postavy z řeckých bájí a pověstí vpracované do příběhu plného spojitostí s uprostřed stojící Kirké. Úchvatné, poetické a bezesporu poučné.

24.10.2019 5 z 5


Dívka ve věži Dívka ve věži Katherine Arden

Jak mě první díl naplnil úžasem, tak tento díl mi vyrazil dech. Naprosto dokonalé, skvělé, čtivé, zábavné, dojemné... Nemám víc slov, tohle si musíte přečíst (ale začněte samozřejmě Medvědem a Slavíkem ☺️).

04.05.2019 5 z 5