Anonym877 Anonym877 komentáře u knih

☰ menu

Těžká hodina Těžká hodina Jiří Wolker

Knihu jsem četla jen kvůli povinné četbě a neměla jsem žádná velká očekávání. Ale musím uznat, že se básně celkem dobře četly a vezmu si ji k maturitě.
Doporučuji.

06.04.2023 3 z 5


Vítězství větší než smrt Vítězství větší než smrt Charlie Jane Anders

Knihu jsem si koupila z jediného důvodu - velmi stupidního důvodu, to přiznávám, - jelikož mě nadchl přebal knihy. Navíc zbožňuji sci-fi. Ale tato kniha je jedno velké NE. Normálně nemám potřebu knihy kritizovat, ale tato kniha? NE a NE a NE. Příběh nedává smysl, postavy a jejich konverzace jsou neuvěřitelně cringe, člověk nemá šanci se v příběhu zorientovat a forma psaní, jakou autorka píše...?
Při čtení jsem byla přesvědčená, že knihu napsala 12ti letá dívka.
NEDOPORUČUJI.

06.04.2023 odpad!


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Musím uznat, že mě zde celkem překvapilo množství negativních komentářů na knihu. Mně osobně kniha opravdu zaujala. Přišlo mi, že nápad je originální a celé zpracování knihy je prostě nadchlo. Příběh je plný tajemství a záhad, která se postupně vysvětlují. Asi jediná "špatná" věc je, že kniha má otevřený konec a budeme si muset počkat na pokračování. Upřímně se ale neuvěřitelně těším. Já bych knize dala 4,5/5 nebo dokonce 5/5. Nemůžu se rozhodnout, ale mě kniha opravdu nadchla.

09.02.2022


Obsidio Obsidio Amie Kaufman

Nemůžu než souhlasit s ostatními, kdo sem umístil komentář s vlastním názorem na knihu. Celá tato trilogie by se dala popsat jedním slovem... DOKONALOST! Nadchla mě forma, jak jsou knihy psané. Různé rozhovory, záběry z kamer, dokumenty a myšlenky počítačového systému SPIRO, který byl až do konce jednou z mých nejoblíbenějších "postav".
Nemohla bych než doporučit!

15.10.2021


Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Nikdy dříve jsem nečetla detektivní young adult thriller, ale po přečtení této knihy jsem se zamilovala! Miluju příběh, miluju zápletku, miluju to napětí, miluju celý časoprostor příběhu a všechny postavy! Dokonce i forma psaní mě nadchla a rozhodně si přečtu pokračování Hodná holka, zlá krev.

15.10.2021


Čtenáři z Broken Wheel doporučují Čtenáři z Broken Wheel doporučují Katarina Bivald

Začátek knihy se celkem vlekl a prostředkem jsem se musela trochu prokousat, ale ke konci se mi četla kniha v podstatě sama od sebe.

18.01.2021


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha mi hrozně zalíbila. Po přečtení Selekce jsem si hned musela přečíst pokračování a nakonec jsem přečetla všechny knihy této "ságy".

30.11.2020


Trhni si! Trhni si! Andrea Kabeláčová

Tuto knihu jsem si osobně velmi oblíbila. Je to takové oddechové čtení, které bych doporučila spíš náctiletým dívkám. Ale rozhodně bych knihu doporučila.

24.11.2020