Angels1 Angels1 komentáře u knih

☰ menu

První První Kiera Cass

Knihu jsem četla až do půl čtvrté ráno - to myslím vypovídá o všem :-D Prostě jsem se nemohla odtrhnout. Nutně potřebuji další díl :-)

11.03.2016


Elita Elita Kiera Cass

Jedním slovem SUPER! I když to bylo chvílema pořád dokola, i tak jsem si knížku užila :-)

11.03.2016 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Knihu jsem měla strašně dlouho v kategorii Chystám se číst a absolutně nechápu, proč jsem tak dlouho váhala, než jsem si jí přečetla. Skvělý příběh a skvěle napsaná kniha. V některých konetářích jsem četla, že od začátku je jasné jak to dopadne, ale musím říct, že mě to teda jasné nebylo ani náhodou (dokud jsem si nepřečetla názvy dalších dílů a komentářů u nich :-D). Dávám palec nahoru a myslím, že se ke knize určitě někdy vrátím :-)

11.03.2016 5 z 5


S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Miluju tuhle knížku :-D Myslím, že se k ní ještě několikrát vrátím. Když jsem viděla obálku knihy, tak jsem si říkala, že to nebudu ani číst, protože mi absolutně nezaujala, ale nakonec mi to nedalo a zase jsem se přesvědčila, že se nemám řídit tím, jak na mě zapůsobí obal. Nemám ráda české spisovatelky, ale Kateřina Petrusová je bezkonkurenční, všechny knížky, co jsem od ní četla se mi hodně líbily :-) Jen mám jedinou výtku a to, že je knížka strašně krátká, klidně bych jí tak o 100 stránek rozšířila :-)

05.02.2014 5 z 5


Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Po přečtení musím říct, že kdyby spisovatelka zůstala jen u Manželské smlouvy, tak by udělala líp :-) Sice jsem se někde zasmála, některé pasáže se mi líbily, ale celkově jsem čekala něco víc, takže trošku zklamání. Snad nebude Manželský omyl, jedním velkým omylem, jak už název naznačuje a budu mile překvapená :-)

05.02.2014 3 z 5