angel216 angel216 komentáře u knih

☰ menu

Padavka a bezva pes Padavka a bezva pes Hermína Franková

Tuto knížku jsem dostala na recenzi pro mladší čtenáře. Pro moji věkovou kategorii se sice již nehodí, ale z pohledu dítěte bych z ní byla jistě nadšená. Snadno se čte, neobsahuje nikterak složitá slova. Pro mladší čtenáře se zajisté hodí.

26.10.2016 5 z 5


Danse Macabre Danse Macabre Laurell K. Hamilton

Přečtení téhle knihy jsem přijala jako sázku s kamarádkou. Neměla jsem to dělat. Zaprvé nemám moc ráda tento typ knih, fantasy smíchané s erotikou a sexem. Tomuto mixu jsem doposud blahopřála pouze u True Blood. Tohle... ne, děkuji.
Ale nakonec jsem to dočetla ve zdraví. To, že Anita chodí v jednu chvíli se sedmi muži a užívá si klidně se čtyřmi najednou... To bylo i na mě docela dost. A to její těhotenství... Z celé té knihy se mi asi nejvíc líbil Richard, a to především proto, že tam nebyl tak často.
Takže ještě jednou děkuji za tuto ,,skvělou" sázku a o Anitě už nechci nikdy nic slyšet.

06.09.2016 1 z 5


Z deníku ajťáka Z deníku ajťáka Lukáš Pavlásek

Knížka se mi opravdu líbila. Dostala jsem ji k Vánocům a hned o svátcích přečetla. Hlavní postava byla sympatická a její krátké a originální prožitky z různých prostředí zábavné, ale i trošku napínavé. Doufám, že vyjde další skvělý a vtipný díl.

12.01.2016 5 z 5


Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

Tak teda, no. Viděla jsem čtyři série seriálu, potom jsem raději přestala. Tady to dopadne asi ještě hůře. První knihu jsem přečetla nad očekávání rychle. Elena se mi nebyla sympatická, Stefana jsem si také neoblíbila. Musím se přiznat, že tím jak jsem viděla první seriál, jsem celou dobu čekala až se konečně objeví Damon. Byl mojí oblíbenou postavou v seriálu, bude i tady. Pokusím se přečíst ještě druhou knížku, když si ji tolik lidí vychvaluje, ale nic nezaručuji. Každý by se měl rozhodnout sám zda si Upíří deníky přečte nebo ne. Někoho to možná bude bavit, někdo to odloží už po pár stránkách.

23.05.2015 3 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Viděla jsem film a téma se mi zalíbilo natolik, že jsem si přečetla i knihu. Teď jen počkat na narozeniny kvůli další knížce. Doporučuji.

28.12.2014 5 z 5


Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Skvělá kniha, vynikl zde Watson, kterého jsem si oblíbila, Kniha byla napínavá až ke konci.

25.11.2014 5 z 5