alfons6903 alfons6903 komentáře u knih

☰ menu

Královna ohně Královna ohně Anthony Ryan

naprosto se stotoznuji s nazorem flanker.27. Vyhodou knizky je, ze se da preskakovat... ze zacatku nudne odstavce, ktere vlastne nic nerikaji (jen jsou) a pozdeji i par stranek... zajimalo me, jak ta serie dopadne... tak prvnich 43% knizky (ebook) - pak jsem to proste vzdal.

Mohl bych tu vylit srdicko nad tim, jaky potencial tu byl utopen a v cem a proc... ale flanker.27 me predbehl celkem presne a nema smysl ho tu opakovat. Pripominalo mi to, ze zacatku, serii Cisarovy cepele - ale je to jako srovnavat Hrusku a Mikluse :)

03.01.2019


Duna Duna Frank Herbert

asi jedna z nejlepsich knih, co jsem kdy cetl, zatim :-) (z cele serie jsem necel jen deti duny, hodlam napravit, i kdyz vim, jak to pokracuje)

16.03.2015 5 z 5


Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

vicemene se stotoznuji s nazorem
"Vzhledem k vynikajícím recenzím velké zklamání. Je to čtivé, jenže děj je prosťounký až příliš a někdy vyloženě hloupý. Měl jsem pocit, že si Kulhánek stvořil alter ego, aby si léčil komplexy z normálního života."
asi nebyla tak spatna, ale pri hodnoceni, ktere ma jsem proste ocekaval vic (precetl jsem oba dily, zajimalo me, jak to dopadne, ale dost jsem preskakoval - nemel jsem pocit, ze se o neco ochudim)

dalsi knizky od autora rozhodne cist nebudu.

16.03.2015 3 z 5