Alets Alets komentáře u knih

☰ menu

Noční slunce Noční slunce Jiří Březina

Kniha byla tak čtivá prostě nádherná mám už dvě knihy které mě úplně okouzlily.
Noční slunce hrozně doporučuji přečíst, je to spíše holčičí kniha ale myslím si že i tak bude bavit. Já i brečela a bála se co se stane s Bohoušem. Nádhera .

Ta druhá krásná kniha je Psí hvězda jsem jí taky četla a je moc krásná ale myslím
si ale že tahle byla o trochu lepší

Doporučuji. Alets

30.12.2023 5 z 5


Volání divočiny (komiks) Volání divočiny (komiks) LLoyd S. Wagner

Knížka (nebo spíše komiks) se mi líbila, akorát je hodně krutá a dost zabíjení. Jinak čtení dobrý. 4 hvězdičky stačí dobrý příběh krásné obrázky a krásný děj v knize. Mě se líbí a je vidět že vám taky . Doporučuji .

Krásný příběh. Alets

18.08.2023 4 z 5


Lucinka a zatoulané koťátko Lucinka a zatoulané koťátko Anne Booth

Moc se mi líbila, tenhle díl jsem omylem četla jako první né jako druhý. Takže mi to vše vyhradilo do další knihy, zajíček. Ale kniha hezká, moc moc moc. Sněhová koule která plnila přání. Roztomilé ztracené zvířátko. No kniha přesně pro mě. Doporučuji


Alets

03.08.2023 4 z 5


Kameny 2 od A do Z Kameny 2 od A do Z Judy Hall

Kniha se mi líbí stejně jako první díl. Je tam spousta nových minerálů. Už jsou, ale vzácnější a dražší a né tak běžný. Hrozně si přeju modrý měsíční kámen, sibiřský křemen, mystický topaz. Hrozně se mi to líbí. Plná nádherných fotek. Doporučuji


Alets

03.08.2023 5 z 5


Kameny od A do Z Kameny od A do Z Judy Hall

Miluju minerály, mám jich doma hromadu pořád mě to baví. V knize mám pořád co najít a někdy si zakryju jejich jména a skouším se který znám. Nebo jenom prohlížím. Mám chalcedon, achát, křišťál, citrín, atd. Nejlepší kniha o minerálech. :)


Děkuji za knížku. Alets

01.08.2023 5 z 5


Létající koník Létající koník E.D. Baker (p)

Krásná knížka, líbila se mi. Určitě si přečtu další díl. Skřeti, jednorožec, a spoustu magických stvoření. Nemá žádnou chybu.


Děkuji za nádherný příběh . Alets

01.08.2023 5 z 5


Já Baryk Já Baryk František Nepil

Kniha se mi nelíbila, přesně jak říkal Atlantis. Těm vtipům jsem moc nerozuměla. V jednu chvíli jsem i myslela že jí nepřečteu. Jediné+ je ta kapitola o březnu a ježkovi, že kapitoli jsou podle měsíců a nakonci ten přehled. Jinak se mi nelíbila. Nechci někoho urazit. Nedoporučuji. Omlouvám se. :(


Alets

31.07.2023


Stela a 16 huskyů Stela a 16 huskyů Tereza Pařízková

Knížka je velice krásná. Malý pejsci, závod, obrázky a úplně vše se mi na té knížce líbilo, těším se až si přečtu další díl. Už teď vím že bude krásná. Líbilo se mi že nejdříve měli jenom dva, pak šest a nakonec šestnáct :)

Děkuji za nádherný příběh o husky. Alets

30.07.2023 5 z 5


Za zrcadlem Za zrcadlem Anička Záhrobská (p)

Maminka nám jí četla, ale chystám se si jí přečíst. Už vím co tam bude,ale to nevadí. Knížka je lepší než předchozí díl o tom zombie. Napíšu toho víc, až si jí přečtu sama.

30.07.2023


Jednooké strašidlo Jednooké strašidlo Ester Stará

Knížka je hezká protože je na mé jméno. Ale stejně byla dobrá. Líbilo se mi že si stavěly úkryt a že našli Chlupáčka ( Tuláčka). Hezké :)


Alets

30.07.2023 3 z 5


Myška a pohádková polívka Myška a pohádková polívka Arnold Lobel

Moje první knížka. Líbila se mi. Pohádky v pohádce. Hezká knížka.


Alets

27.07.2023 3 z 5


Trable s tygrem Trable s tygrem Tamsyn Murray

Knížka pěkně napsaná. Stejně jako první díl. Moc se těším na 3 díl a velmi doufám že bude i další díl. Chvíli jsem doufala že to s tygrem nevijde, ale dopadlo to dobře i s číčou.

Děkuji i za tenhle příběh . Alets

27.07.2023 5 z 5


Záchrana malé zebry Záchrana malé zebry Tamsyn Murray

Knížka se mi líbila, jenom mě mrzelo jak se Přemek choval. Ale v každé knížce je něco . Navíc miluji zvířata a zoologické zahrady. Knížka je pro mě jako stvořená.

Děkuji za příběh také se velmi těším na další díl... Alets

27.07.2023 5 z 5


Pomoc! Můj brácha je zombík! Pomoc! Můj brácha je zombík! Anička Záhrobská (p)

Plejtvání papírem, na jednu stranu jedna věta. Navíc to doporučuji od 10 i víc. Fakt strašidelný, ten nehet. Moc se mi to nelíbilo a to mi je 10. Měla jsem to přečtený za 2 hodiny a četla jsem to pro 6 sestru. Ble. Myslím si že by to mohlo dostat 3 hvězdičky kdyby neplejtvali papírem.

Alets

22.07.2023 2 z 5


Psí hvězda Psí hvězda Linda Coggin

Zatím ta nejhezčí knížka a taky nejsmutnější. Moc se mi líbilo přátelství mezi Pipem a fenkou Světluškou. Trochu mě mrzele to s Daisynýmy rodičemi na konci. Což nechci říkat pro ostatní kteří tuhle knížku ještě nečetli. Někdy jsem i brečela, je to velmi dojemný příběh. Tato knížka je překrásná. Velmi doporučuji.

Díky za tenhle krásný příběh . Alets

18.07.2023 5 z 5