Pomoc! Můj brácha je zombík!

Pomoc! Můj brácha je zombík! https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484298/bmid_pomoc-muj-bracha-je-zombik-ZEF-484298.jpg 3 8 2

Klub nočních můr série

1. díl >

Odhalte tajemství tak děsivé, že vám bude tuhnout krev v žilách! Slyšeli jste už někdy o tom, že když si s někým popovídáte o své noční můře, tak odezní a už se vám nebude zdát? Tak to není pravda. Aspoň v tomhle případě to teda neplatí – na strašidelné přespávačce u Aničky Záhrobské. Anička si pozvala kamarády, a přece by nešli jen tak spát, to ani náhodou! Nejdříve si povypráví nějaké ty děsivé příběhy! Slabší povahy to nevydrží do rána a budou volat rodičům! Začíná Honza. Honza má staršího bráchu Štěpána. Vždycky spolu byli dobří kámoši, ale pak se Štěpán nějak změnil. Nejdřív to byl ten strašlivý puch. Pak jeho obličej. A potom jeho jídelníček… Možná prostě jen Štěpán dospěl do věku, kdy přichází všechny ty změny spojené s dopíváním… Anebo je v tom něco dočista jiného… První knížka v sérii Klub nočních můr. Příběhy Klubu nočních můr píše kolektiv autorů pod pseudonymem Annie Graves (Anička Záhrobská).... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress
Originální název:

Help! My Brother's a Zombie! , 2011


více info...

Přidat komentář

Alets
22.07.2023 2 z 5

Plejtvání papírem, na jednu stranu jedna věta. Navíc to doporučuji od 10 i víc. Fakt strašidelný, ten nehet. Moc se mi to nelíbilo a to mi je 10. Měla jsem to přečtený za 2 hodiny a četla jsem to pro 6 sestru. Ble. Myslím si že by to mohlo dostat 3 hvězdičky kdyby neplejtvali papírem.

Alets

Rozari
23.03.2022 1 z 5

(SPOILER) Fakt divný. Půjčil si to osmiletý syn z knihovny a už po pár stránkách říkali i s mladším 6letým bráchou, že už to číst nechtějí, že je to děsí a nelíbí se jim to. Přečetla jsem si to sama, abych věděla, o co jde, a taky se mi to moc nelíbilo.
“Autorka” je pravděpodobně hlavní průvodkyní knih (chápu z popisu, že je celá série), je tam naznačeno, že se nejedná o normální holku. Zve si na přespání děti a ty musí vyprávět strašidelné příběhy.
Tento konkrétní díl vypráví Honza, že má staršího bratra a popisuje, jak se stal zombíkem (pravděpodobně puberta). Konec nejasný.
Pokud pro děti, tak starší, ale ty zas už podle mě čtou jinou literaturu. Hm, takže těžko říct.


Štítky knihy

dobrodružství

Autorovy další knížky

2021  68%Pomoc! Můj brácha je zombík!
2022  52%Za zrcadlem