havrmoni havrmoni diskuze u autorů

☰ menu

Lucy Score

Potřebuju více přeložených knih. Má jich už dost. No k nám, co neumíme číst v Aj, se dostanou bůh ví kdy a jestli vůbec. Velká škoda.

18.07.2023


Julie Garwood

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0efNTeHxcZ33pehhHkJLSDwGx7RyU5CZnUzdUKjjjAVgwSEBKbEuMWEszrVqqVyRul&id=100044403970627

Smutná zpráva pro nás co rádi čteme její knihy.

14.06.2023


Mariana Zapata

Líbí se mi ta pozvolnost, jak láska nenápadně přichází, jak se dohady a špičkování nebo dokonce nenávist mění v náklonost. Jsem ráda, že jsou knihy dost dlouhé, aby v nich vynikl charakter postav. A v neposlední řadě se mi líbí prostředí, které je vždy součástí příběhu ne jen nějakou kulisou. Její knížky mě baví. Je v nich všechno co v takovém žánru očekávám. Tady si o ní můžete přečíst více https://www.fragment.cz/aktualita/proc-milujeme-marianu-zapatu/ a příští rok se máme těšit na dvě nové knihy.

16.07.2022


Nalini Singh

Mrzí mě, že se Psy a Měňavci překládají pomalu a sérii Guild Hunter vůbec. To co se ke mě dostalo bylo úžasný a bohužel mě navnadilo na další díly, které v češtině nejsou.

15.01.2022


Melanie Moreland

Tahle autorka je prostě úžasná. S každým novým dílem přečtu celou sérii kluků z BAM. Líbí se mi styl psaní a témata a vůbec. Je to tak oddychové a krásné čtení.

03.12.2021


Sarina Bowen

Četla jsem knihy Elle Kennedy, ale spolu se Sarinou jsou lepší.

24.05.2021


Tessa Dare

Bohužel neovládám angličtinu a tak mám smůlu. Série, tedy lépe řečeno dvě knihy ze série Spindle Cove je opravdu moc pěkné čtení. Docela jsem se zasmála. Je tam vše co si od takovýchto oddechových knih v tomto žánru přeji. Škoda, že opět není série celá. Chápala bych kdyby se vydaly samostatné knihy a pro slabý zájem přestal Baronet překládat, ale série?? To zamrzí.

29.04.2021


Elle Kennedy

Zkusila jsem Hodný kluk a byla jsem tak příjemně překvapená a tak se mi to líbilo, že jsem udělala věc nevídanou. Tedy u mě. Po přečtení série WAGs jsem se dala do série Him a jelikož jsem to měla číst před WAGs, tak jsem se do Hodnýho kluka pustila znovu. Nechtělo se mi od nich odejít. Zkusím další knihy a uvidím.
Tak jsem přečetla všechno. Musím se , ale přiznat, že knihy, které psala se Sarinou jsou o hodně lepší. I když jsou postavy v těchto příbězích mladší než moje děti, neubírá mi to na potěšení z četby. Já u toho relaxuju, vzpomínám na mládí a je mi fajn.

02.09.2020


Theonne Ann De Kretser

Čtu jí už po několikáté a teď když jsem našla strom rodiny Cynsterů, jsem zjistila, že 13,14,15 díl chybí. Jsou to příběhy sourozenců partnerek Demona,Gabriela a Lucifera. A přiběh sestry od partnerů Amelie a Simona taky není. Velká škoda.

17.06.2020


Ilona Andrews

Absolutně jsem nevěděla co čekat a musím přiznat, že jsem se neskutečně bavila. Ne ve smyslu zábava- sranda, ale celkově. Žádná nuda, žádná hluchá místa a přebytečný sex. Víc a víc knih od této dvojice.

21.02.2020


Kalayna Price

Dobře se mi četla a příběh se mi líbil. Škoda, že nesou další díly.

08.02.2020


Darynda Jones

Moc mě to bavilo. Škoda, že nejsou další díly. Taky je už bohužel hodně zrušených překladatelských blogů, takže je spoustu knih, které vydavatelství nevydávají, ale už je amatérsky nikdo nepřeloží. Pro nás co neumíme angl. to znamená, že vždy skončíme v nejlepším někde uprostřed série. Nebo jako zde sotva ve třetině. Je prý už 13 dílů.

05.02.2020


Paulina Świst

Její knihy se mi líbí. Mají spád, prostě krimi přesně pro mě. Škoda, že čekáme dlouho na vydání. Má víc než dvě knihy.

13.11.2019


Alexandra Ivy

Neměla jsem žádná očekávání a možná právě proto se mi série Strážců tak líbila. Škoda, že není přeloženo více dílů. Dokonce i oblíbený Levet má svou knihu.

16.09.2019


J. D. Hawkins

Ano, napsal to chlap a pràvě proto se mi to líbí. Stručné, jasné a přesto romantické a oddechové.Někdy nechápu a ani nedokážu sledovat rozvláčné myšlenkové pochody hrdinek a ruší mě a kazí mi to čtení. U příběhů tohoto autora to nehrozí a byl příjemný relax od všedních dní.

05.08.2019


B. J. James

Knihy mají nápad, ale někdy jsou nedotažené až zmatené. Taky jsou provázané postavami ať už jako příbuzní nebo jako Muži z Black Watch, aniž by byly zařazeni do nějaké série.

07.10.2018


Johanna Lindsey

Mám ráda tuto autorku. Nejenže se mi líbí jak píše,ale pamatuju si o čem její knihy jsou a proto je v mých oblíbených.

08.07.2018


Jo Goodman

Bohužel pro mě, opět jen něco málo přeloženo,má mnohem více knih. Mám ráda knihy tohoto autora a snesla bych jich víc. No, mám smůlu :(.

08.05.2018


Joan Johnston

Tuto autorku jsem objevila nedávno tak jako jiné tohoto žánru,který čtu teprve asi 3 roky. Docela mě překvapilo,že je u nás tak málo z její tvorby i když se zřejmě dost čte a vysoko hodnotí. I já ji zařadila mezi oblíbené.

08.07.2017


Sylvia Day

Přečetla jsem všechny její knihy a většina se mi líbila. Crossfire mě přivedla k romanticko- erotickým knihám ze současnosti. Jinak radši historickou romanci. Po přečtení padesàti odstínů musím napsat,že toto se mi líbilo daleko víc. Tady autorka minulostí poznamenaného Gideona hezky rozpracovala,nenapadá mě lepší slovo. Pohràla si s postavama a rozvinula příběh,ve ktetém se posouvali dál a nepřešlapovali na místě. Navíc je tu i spoustu jiných osob a jejich životy.

04.04.2017