J. D. Hawkins

americká

Diskuze (9)

Přidat příspěvek

luzajickova
07.02.2020

Nevím sice jak vypadá to asi nikdo protože si dost dobře střeží svůj život.. ale na tom nezáleží..
Vím jediné a to mi stačí a to je že umí vážně dost dobře psát strašně sem si jeho styl psaní oblíbila naprosto sem si zamilovala každou jeho knihu♥

DominaCZ
24.10.2019

Pokud existuje možnost, že je to on, tak jsem ho právě viděla cvičit na YT.
Jel jak mašina a pokud mu takhle sviští i pero, tak se divím, že těch románů nenapsal už tolik jako Daniel Steel nebo Pilcher !!!
A pokud ne tak sorry, ale jaká je šance, že existují i stejné iniciály v sekci trenérů ...?
No co už, prostě každopádně ať mu prýští pero, protože něco v sobě přece jen má.


TerezaMondeková
28.09.2019

Nikdy bych neřekla, že by chlap měl takovou představivost, že by chlap napsal... dalo by se říct erotický román. Vlastně mě překvapuje, že nějaký chlap je takový romantik a jestli ano, tak je moc dobře, že píše knihy a může se s námi o své myšlenky podělit.
Jeho knihy jsou plné lásky, romantiky, překvapení, nejsou zdlouhavé, všechno jde rovnou k věci. Ale vždycky mi u jeho příběhu chybí to... něco. To wow, ten zvrat. Ale jsou to super oddychovky.

havrmoni
05.08.2019

Ano, napsal to chlap a pràvě proto se mi to líbí. Stručné, jasné a přesto romantické a oddechové.Někdy nechápu a ani nedokážu sledovat rozvláčné myšlenkové pochody hrdinek a ruší mě a kazí mi to čtení. U příběhů tohoto autora to nehrozí a byl příjemný relax od všedních dní.

FairyD.
03.08.2019

Po prečítaní knihy "Hvězdný šéf" som bola mierne povedané sklamaná, malo to super anotáciu, hlavnú myšlienku a tak podobne. Ale prišlo mi to suché, neosobné,moc sa tam toho nedialo. Proste rýchlo prečítať aby som bola na konci.

Druhá kniha "Láska a tetování", tak na tu som sa tešila, oslovila ma anotácia a bola som zvedava ako sa pohrá s citmi tento mužský autor. Aj keď po prvej knihe som tomu veľa nedávala. Každopádne som bola milo prekvapená a som rada že som sa rozhodla dať tomúto autorovi druhú šancu. Príbeh bol pútavy, malo to hlavnú myšlienku a boli tam aj dojímave scény ktoré boli precítené, dokázala som sa vcítiť do hlavných postav,čo sa mi pri prvej knihe nestalo...

pavlikova9332
26.07.2019

Pěkné. Konec nečekaný ale hezke gesto. Letní oddechovka ideální

Irmgard
14.07.2019

bída, škoda peněz

georginaa
07.06.2019

To napsal chlap a mě se zase zdá, že to napsal dobře. A hlavně je to z pohledu jeho, což se u romantických knih moc nevidí.

bosorka382
15.05.2019

Nezaujalo...pripada mi,ze to snad pisal chlap????