J. D. Hawkins citáty

americká

Citáty (15)

” Aspoň ses poučil. Prošel sis dobrým i špatným. Teď už víš, co nechceš, co pro tebe není. Teď jsi tady a snažíš se najít správnou cestu. A na tom záleží. ” Melinda (V pokušení)


” Čím víc v něco věříte - v někoho - tím víc vás bude bolet, když o to přijdete. ” Wyatt (V pokušení)


” Nemůže vám na něčem pořádně záležet, aniž byste občas cítili trochu bolesti – ovšem je jen na vás, čemu z toho budete přikládat důležitost. ” Wyatt (V pokušení)


” Peníze, ženy, auta a oblečení – to všechno je úžasné, ale jakmile se toho vaše tělo nasytí, duše zůstane prázdná. ” Wyatt (V pokušení)


” Správná komunikace je klíč ke každému vztahu. ” Rachel (V pokušení)


” Vím, že nejsem dokonalý a že se častokrát mýlím, ale jestli chceš být se mnou, slibuju, že se nikdy nepřestanu snažit, abys byla šťastná. Vždycky jsem tě miloval a vždycky budu. ” Wyatt (V pokušení)


Jak máte udělat správnou věc, když to znamená ublížit někomu, koho milujete? Jak máte následovat své sny, když to znamená vzdát se toho, na čem jste tak usilovně pracovali? (Willow, Hvězdný šéf)


Lidé… Není toho na nás moc věčného, víš? Porušujeme sliby, měníme názory, život ti pod nohy hází klacky… takže myšlenka vytvořit něco, s čím ses nenarodila, vyjádření toho, co miluješ nebo koho miluješ, a proměníš to v něco, co přetrvá… to je něco mimořádného. Je to unikátní. A to umí jen tetování… (Ash, Láska a tetování)


Pamatuju si Ashinu radu „řiď se svým srdcem“, ale co když je vaše srdce rozděleno napůl? (Willow, Hvězdný šéf)


Teď musím otvírat staré rány, aby se konečně zahojily, zbořit bariéry, které jsem postavil mezi sebe a okolní svět, a taky důvěřovat, dávat najevo a milovat. Může to být ta nejtěžší věc, jakou jsem kdy udělal, ale ta odměna je neuvěřitelná. (Cole, Hvězdný šéf)


Tetování je trvalý, domov ne. (Teo, Láska a tetování)


To uvědomění přijde pomalu, tak pomalu jako klouzavé pohyby hudby, jako závoj noční oblohy nad námi. Jsem šťastná. (Willow, Hvězdný šéf)


Věř mi, ségra, není to vůbec snadné. Ale neznamená to, že to není správné. (Margo, Neprofesionál)


Vím, že to zní lacině, ale musíš se řídit srdcem. Jinak ti hlava bude ve všem bránit a tvé tělo bude dělat věci, kterých budeš litovat – ale srdce tě vždycky dovede ke štěstí – i když ta cesta bude trochu hrbolatá. (Asha, Hvězdný šéf)


Wyatt: ” Jen se bojím, aby si zase neublížili. ” Cody: ” To se prostě občas stává, víš? Záleží spíš na tom, jestli to lidé dokážou napravit. ” (V pokušení)