Zůstaň se mnou, lásko!

Zůstaň se mnou, lásko! https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47127/bmid_zustan-se-mnou-lasko-mxi-47127.jpg 4 37 7

Nová kniha autorky vypráví příběh Katky a Michala, kteří vyměnili příliš brzy svobodu a bezstarostnost mládí za všední realitu manželských dní. Ve vztazích jim to však příliš neklape a manželství se jim oběma pomalu, ale jistě hroutí jako domeček z karet. Náhoda tomu chtěla, aby se zrovna oni dva sešli v jedné firmě a zjistili, že život nemusí být jen nudný, šedivý a bez lásky, že přeci jen je na světě někdo, za koho stojí za to bojovat.... celý text

Přidat komentář

Marthas
11.03.2024 3 z 5

2,5/5 Moje čtvrtá kniha od autorky. Nebyla jsem z ní nikterak zklamaná, ale nadšením též úplně neoplývám. Takový celkem průměrný příběh. Dobré na relax a restart mozku. Na Michalův příběh jsem se celkem těšila. To, co jsem čekala jsem dostala, ale předpokládám, že od autorky to bude moje poslední kniha. Na Tanec v srdci jako prvotinu se nechystám a ani Letní vzplanutí mě neláká a víc od ní v knihovně nemáme. Čtení nelituji.

laura
27.11.2023 5 z 5

Dvě rozpadající se manželství. Dva lidé, kteří se náhodně setkávají v jedné firmě. Kateřina a Michal. Zadaní - a přesto osamělí...

Příběh o lásce, zradě i vášni. O křehkém přátelství, naději i osamění. Příběh o ztrátách, bolesti i zklamání. O tom, že život dává i bere. O důvěře, kráse přítomného okamžiku, o pravdě a lžích. O slovech, která zraňují stejně jako zbraně. O křehkosti dětské duše a těžkých rozhodnutích, která nám nikdo neulehčí.

O probděných nocích, padajících vločkách, písních a lásce. Hlavně o lásce. O té ztracené, i o té, která na nás teprve čeká.

...tam někde...


petulkapeta
23.09.2023 4 z 5

(SPOILER) Od Peti jsem četla již několik knih a můžu říct že i tato nebyla vubec špatna,narozdil od ostatnich neni pro mladsi,jeji hrdinove maji kolem 30 a maji rodiny,ale take jsou nešťastní,dokud nepoznají jeden druheho...plus za to že je to z obou pohledu( vždy člověk rád ví co si ten druhý myslí). Snad někdy zase napíše neco podobneho...

PaníColumbová
05.01.2019 5 z 5

Ty kráso! Ta romantika! Oddechové a milé čtení pro ženy. Líbilo se mi, že je psána z pohledu dvou hlavních postav (nečekaně ženy a muže). Hlavně to mužské podání příběhu bylo zajímavé! Četbu mohu jedině doporučit!

MartinaF
10.06.2018 4 z 5

Poté, co jsem si přečetla dvě dětské knihy od této autorky, jsem zabrousila do knih pro starší čtenářky. A stejně jako u pohádek, tak i tady mě čtení opravdu bavilo. Bylo to odpočinkové, romantické i sladkobolné.

sabca
12.01.2015 3 z 5

První kniha od této autorky a celkem se mi líbila. Zajímavý příběh dvou rozpadávajících se rodin s dětmi.

1v8na
04.09.2014 5 z 5

(SPOILER) Kniha byla velmi pěkná. Myslím si, že oba hrdinové měli právo na to, aby konečně našli lásku.

Kniha Zůstaň se mnou, lásko! je v

Přečtených43x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst11x
Chci si koupit11x
dalších seznamech2x