Zprávy z pelíšku

Zprávy z pelíšku https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473040/bmid_zpravy-z-pelisku-p9L-473040.png 5 33 5

Veselý příběh rozpustilého štěněte si zamilují všichni začínající čtenáři i jejich rodiče. Jednoduché vyprávění je určeno nejmenším čtenářům. Společně s hravým štěňátkem, které objevuje svět, se seznámí s radostmi, ale i se strastmi obyčejného psího života. Štěňátko poznává, jak je důležité mít svůj pelíšek a svoji misku. Zjišťuje ale také, že to vůbec nejdůležitější je domov a milující rodina, vlastně smečka. Kniha je určena pro čtení genetickou metodou.... celý text

Přidat komentář

Zuzvil
14.02.2023 4 z 5

Knížka má především překrásné ilustrace, které okouzlí nejen děti, ale i dospělé. Knížku mi předčítala dcera (9 let), je tam akorát textu v poměru k obrázkům na tzv. druhé čtení (celá knih obsahuje pouze velká písmena = genetická metoda čtení). Příjemný formát pro dětské ruce je fajn bonusem. Velmi se mi líbil nápad autorky napsat knížku z pohledu pejska a jeho myšlenek, i pro dítě je to nezbyklé a zaujme jej to. Za nás můžu určitě doporučit.

Alca893
04.01.2022 5 z 5

Jak štěně poznává svět, hezky popsané jeho myšlenky.
Jediné, co mi vadilo, bylo, že až na pár výjimek byly všechny věty holé. Já to četla malým dětem před spaním, a fakt co pár slov tečka - konec věty, špatně to vyznělo :-) . Ale chápu, že je to spíše knížka na první čtení, a u toho to asi zase tolik nevadí, možná i naopak.


sinamona
13.11.2020 5 z 5

Velmi hezký příběh vyprávěný zprvu štěňátkem, které poznává zvířecí i člověčí svět a mění se v dospělého pejska s duší štěněte. Nádherné ilustrace, nemohla jsem se vynadívat, ilustrace vytváří o to příjemnější atmosféru čteného. Kniha je vhodná zejména pro malé čtenáře, kteří se učí číst genetickou metodou, text je psaný velkým tiskacím písmem, ale dospělý rozhoděn nepohrdne takto krásnou dětskou knihou.

foxi_ii
27.04.2020 4 z 5

Hned na začátek, panejo!! Ty ilustrace jsou vážně nádherný :)
Knihu bych určitě doporučila do čtecích začátků, nejen že má krásný příběh, ale i velká písmena, takže dětem se bude číst jedna báseň :)

anetka.repova
10.04.2020 5 z 5

Nádherný příběh, který je doplněn krásnými ilustracemi.