Znamení osudu

Znamení osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347641/mid_znameni-osudu-qPz-347641.png 4 52 13

Líza s Richardem se vystěhovali na Nový Zéland, jenže manželství s násilníkem je pro ni nesnesitelné. Útěchu, pochopení a lásku najde Líza v náruči Ronga, polovičního Maora. Narození jejich syna Rufuse se však pro oba milence stane osudovým mezníkem a je otázkou času, zda se někdy někdo dozví strašlivou pravdu…

Přidat komentář

cerna7151
24.10.2023 2 z 5

Jsem zklamaná. Měla jsem knihy od L. Walden ráda, ale další číst dlouho nebudu. Hlavní postavy mi nebyly sympatické, všichni se zamilovávají na první pohled, všichni spí se všema, i když vlastně chtějí spát s někým jiným... Vůbec mi to nesedlo.

Danago
03.03.2021 4 z 5

Ač je pravdou, že se autorka řídí stále podobným schématem příběhu, mě to zase tak moc nevadí, protože čtu knihy s velkým rozestupem. Pro mě to byla příjemná oddychovka s tajemstvím z minulosti. Knížka mě bavila a to je důležité.


orinka3
04.12.2019 1 z 5

Autorka dle mého názoru ve svých knihách svoje trvalé schéma pouze doplňuje jinými postavami v jiném prostředí. Moc se s tím nenadře. Zápletky nic moc, zato co chlap, to úžasný krasavec a milovník. No, zkusila jsem, ale znovu se přesvědčuji, že tohle opravdu není pro mě a abych svými cynickými připomínkami kazila čtenářský zážitek, na to zas nemám povahu. Komu se to líbí, ať si poslouží. Ale je to zkrátka hodně pitomoučké.

zdehan
12.07.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila nevadí mě že se střídá minulost a přítomnost takova oddechovka.

Vakalik
25.12.2018 1 z 5

SPOILER
Mladá Němka přijede na Nový Zéland a během pár dnů sbalí 3 chlapy. Všichni ji hrozně milují a se všema se hned líbá. Dočetla jsem to jen proto, že mě zajímalo, jak se spojí dvě hlavní dějové linie. Musím dát aspoň jednu hvězdičku…

KatkaHutyrová
21.09.2018 odpad!

Moje první setkání s Laurou Walden - bohužel zklamání.
Knížka mě absolutně nechytla, připadala mi překombinovaná, a vadilo mi množství postav.
Nicméně netvrdím, že je Znamení osudu špatné... jen to není čtení pro mne.
Nedočetla jsem.

sabca
05.06.2018 5 z 5

Knihy této spisovatelky mně nikdy nezklamou. Střídání minulosti a současnosti mi vůbec nevadí. Děj byl napínavý místy až drsný. Kdo má rád knihy této spisovatelky, tak doporučuji. Už mám přečtené všechny co mají v knihovně a ted budu čekat na nějakou novinku.

putpuda
18.11.2017 4 z 5

Lauru W. jsem si oblíbila, ikdyž musím přiznat, že bych nejradši četla jen ten příběh z minulosti. V téhle knize, já nevím proč, mi část, kde se odehrává příběh Marie a Amélie, vůbec nesedla. Přišlo mi to tak nějak prostoduše napsané. Jinak to vyjádřit neumím.
Ale příběh je pěkný. Tajemství jako u předchozích knih...jen teď nějak nestíhám a na čtení nemám tolik času, kolik bych chtěla, tak jsem knihu četla o trošku déle. A určitě se budu těšit na další dílo autorky ;)

Šárka5875
14.10.2017 4 z 5

Kniha Znamení osudu pro mě byla prvním čteným kouskem od autorky. Zpočátku jsem se nemohla úplně začíst. Vztahové, rodinné a přátelské propletence pro mě občas byly zmatečné. Ale postupem četby jsem do příběhu pronikala hlouběji, vztahy si utřídila a toužila po tom, rozplést všechny ty záhady, které se rojily ať už v linii z minulosti kolem Lízy nebo v současné době kolem Marie a Amélie. Ke konci příběhu jsem opravdu hltala stránku za stránkou a nemohla jsem se odtrhnout.

Pokud hledáte knihu plnou napětí, vztahových tajemství a romantiky, navíc umocněnou exotickými dálkami a prolínáním současnosti a minulosti, určitě sáhněte po Znamení osudu.

josska
28.09.2017 5 z 5

Knížky mám od spisovatelky moc ráda,Nový Zéland super a prolínání minulosti a součastnosti mám ráda.Bezva oddychovka

ritz
18.09.2017 4 z 5

Pěkný příběh, čtivě napsané, na mě moc velký "happy end".

havana
13.08.2017 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Krásný příběh.

zuzana2599
17.07.2017 4 z 5

Moc hezký příběh odehrávající se na Novém Zélandu, kde se prolíná přítomnost s minulostí. Knížku doporučuji jako nenáročné čtení, určené k chvílím pohody a odpočinku... Já jsem ji přečetla za dva večery a odpočinula si tak od thrillerů a krimi románů. A vůbec nelituji :-)