Život s kočkou

Život s kočkou https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530872/bmid_zivot-s-kockou-65b3b1a942334.jpg 5 4 4

Kniha plná citátů o úžasných a svéhlavých kočkách. Existuje mnoho citátů, které vystihují povahu koček a charakterizují naše soužití s nimi. Různé slavné osobnosti se na toto téma často vyjadřovaly. Jejich citáty najdete v téhle knížečce doplněné spoustou fotografií koček.

Přidat komentář

Venneto
02.04.2024 5 z 5

Krásná a milá knížečka pro všechny milovníky koček. Člověk ji má sice přečtenou během chvilky, ale je plná nádherných fotek a výstižných citátů i od slavných osobností, takže třeba já osobně se k ní budu ráda vracet a vždy si u ní zlepším náladu.

ladyfromskye
02.03.2024 5 z 5

Hledáte-li krásný dárek pro majitele koček, s touto malou knížkou nesáhnete vedle. Obdarovaný ji sice přečte během pár minut, ale ty citáty jsou tak dobře vybrané a tak trefné, že se k ní určitě bude často vracet. Jeho malá šelmička přitom jistě nebude nikde daleko – v lepším případě bude okupovat jeho klín, v tom horším třeba jeho čtecí křeslo :-D


PetiJelinkova
23.02.2024 5 z 5

Knížku jsem dostala jako dárek a jelikož jsem milovnicí koček, tak mi udělala radost. :)

MoniMonika
26.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Život s kočkou - kočičí citáty a fotografie
Knížka o kočkách, která vás rozesměje i dojme
Život s kočkou není jen o tom poskytovat stravu a přístřeší. Je to nekonečná cesta objevování a porozumění zvířecím společníkům, kteří nám často připadají jako samostatní nájemníci v našem domě.
Kdo má doma kočku, ten ví, že to není jen tak obyčejné zvíře. Kočky jsou svéhlavé, nezávislé a mají své vlastní představy o tom, jak by měl život vypadat. To vše je skvěle zachyceno v knížce Život s kočkou, která přináší výběr citátů slavných osobností o kočkách, doplněné o krásné fotografie.
Kniha je rozdělena do několika kapitol, které se věnují různým aspektům života s kočkou. Najdete zde citáty o povaze koček, o jejich vztahu k lidem, o zábavě a hře, o péči a výchově, ale také o tom, jak kočky ovlivňují náš život.
Citáty jsou vybrané velmi dobře a vystihují kočičí povahu s humorem a nadsázkou. Některé z nich jsou až trefné a nahlas vás rozesmějí. Jiné jsou zase dojemné a připomenou vám, jak úžasná zvířata kočky jsou.
Jedním z citátů, který mě v knize zaujal, je: "Ve skutečnosti je tohle byt mé kočky. Já pouze platím nájem." Anonymní autor tímto vtipným způsobem popisuje, jak kočky dokážou ovládnout náš život a domov svou jedinečnou osobností.
„Jedna kočka prostě vede k pořízení další kočky.“ Ernest Hemingway
Kniha je doplněna o nádherné fotografie koček, které jsou nejen krásné, ale také zachycují kočičí chování a povahu. Fotografie jsou barevné a kvalitní a dodávají knize skvělou atmosféru.
Kniha Život s kočkou je skvělým dárkem pro všechny milovníky koček. Je to kniha, která vás rozesměje, dojme a připomene vám, jak úžasná zvířata kočky jsou.