Zimní škola v přírodě - Tajemné stopy

Zimní škola v přírodě - Tajemné stopy https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358563/mid_zimni-skola-v-prirode-tajemne-stopy-Xxn-358563.png 5 15 3

Vydejte se po tajemných stopách a zlepšete se ve čtení! Když Robin, Jenda, Vojta a Ondra zjistí, že se na kopci za horskou chatou objevují obrovité šlápoty ve sněhu a sáňky se zničehonic samy prohánějí po svahu, je jasné, že se na zasněženém obzoru rýsuje velká záhada… Větší, než si kluci vůbec dokážou představit. Napínavý a vtipně ilustrovaný zimní příběh je určen začínajícím čtenářům.... celý text

Přidat komentář

broskev28
07.02.2023 4 z 5

Další kniha Zuzany Pospíšilové, zamýšlená jako čtení pro začínající čtenáře, se povedla. Jednoduchý text, velká písmena i řádkování a hlavně zajímavé téma. Právě tehdy, kdy je školní výuka přemístěna úplně jinam, se dá přece zažít neuvěřitelné dobrodružství!
Za sebe podotýkám, že lepší knihu jsem si momentálně vybrat nemohla; tento týden se v naší knihovně připravujeme na Mezinárodní den darování knihy. Takže poslední řádky tohoto příběhu mi připadaly velmi aktuální . . .

Barabora
11.02.2021 4 z 5

I když, to není pro můj věk, tak se mi kniha líbila. Přcetla jsem ji za dopoledne a trvalo mi to pár minut.


Knižní střípky
05.02.2019 3 z 5

Pěkně napsaný příběh pro děti, díky velkým písmenům je vhodný i pro začínající čtenáře. Dobrodružství party kluků na zimní škole v přírodě určitě děti zaujme.

Kniha Zimní škola v přírodě - Tajemné stopy je v

Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
dalších seznamech1x