Poslední bitva

Poslední bitva https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438367/bmid_posledni-bitva-G4n-438367.jpg 5 36 8

Zákon smečky: Soumrak série

< 6. díl

Nastal čas skoncovat se zrádkyní. Nenechte si ujít napínavé závěrečné dobrodružství série Zákon smečky: Soumrak! Bouře konečně zjistila, kdo stál za veškerým zlem, které potkalo její bývalou smečku. Jakmile se však vrátila z vyhnanství, vběhla rovnou do připravené pasti. Nyní je zajatkyní v táboře Divoké smečky a dochází jí čas. Bouře má poslední šanci zachránit své přátele… a zastavit zrádkyni dříve, než naplní svůj šílený plán.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

The Final Battle , 2019


více info...

Přidat komentář

Ibišekk
10.11.2023 5 z 5

Jakožto milovnice Zákona Smečky, jelikož jsem na téhle sérii v podstatě vyrůstala, mě tenhle díl zasáhl. Na konci mi dokonce ukápla slzička.
Všech 12 dílů Zákonu Smečky nikdy v životě nepřestanu doporučovat.

VAnna
01.09.2022 5 z 5

Opravdu nádherné ukončení skvělé série.


Kačota
16.02.2022 5 z 5

Mrzí mě že to byl poslední díl. Byl ovšem úžasný jako všechny díly Zákon smečky. Prostě další super díl. : )

Lenka2533
01.01.2022 5 z 5

Takže... Poslední díl série a i zákonu smečky. To mě pořád hrozně mrzí, ale všechno jednou skončí :( Poslední bitva byla hodně nabitá akcí, bylo to tak čtivý a napínavý, že jsem to dočetla ještě ten den, kdy jsem si to koupila :D A taky jsem u toho bulela jak želva :D V obou sériích mi umřelo dost oblíbených postav, ale i tak to bylo naprosto dokonalý! Zákon smečky je a navždy bude moje srdcovka. Budu to číst ještě hodněkrát, tím jsem si jistá :) Jasně že to má svoje chyby a všem se to určitě nelíbí, ale já to naprosto zbožňuju a všem dílům jsem musela dát pět hvězdiček, protože to jinak nešlo :D Bude se mi po tom stýskat :(

Betti
03.08.2021 5 z 5

Série Zákon smečky - Soumrak byla naprosto úžasná. Celý Zákon smečky patří k mým nejoblíbenějším knižním sériím. Obdivuji autorku Erin Hunter za spletitý a neustále napínavý příběh. Každá postava má v knihách určitou úlohu a charakteristickou osobnost a určitě si každý mezi nimi najde oblíbence. Ačkoliv měla kniha uzavřený a šťastný konec, doufám, že autorka plánuje další sérii, protože Zákon smečky je jedna velká dokonalost a všem doporučuji! :)

a.b.wolf
30.03.2021 5 z 5

(SPOILER) Miluju. Na tento díl sem čekala asi rok a rozhodně se to vyplatilo. Vlastně bych tu mohla opsat skoro celí komentář Lassie777. Hodně sem brečela když Bella zemřela a líbí se mi jména, která si štěňata vybrala. Obě série úplně zbožňuju a rozhodně se mi zaryly do paměti (stačí se mi jen podívat na obálku a vzpomenu si o čem byla). Trochu mě ale mrzí že nakonec byla zrádcem Bríza, která patřila do doby než se to zjistilo, mezi mé oblíbené postavy. No co se dá dělat. Hrozně moc bych chtěla 3. sérii. Opět vřele doporučuji!

Lassie777
16.01.2021 5 z 5

(SPOILER) Tak tohle byla nejlepší série jakou jsem kdy četla. Zákon smečky se Erin Hunterové se opravdu povedl. První díl Mrtvé město jsem si vybrala hlavně podle nádherné ilustrace na obálce. Když jsem si přečetla první díl přišlo mi takové průměrné. Ale jak jsem četla další a další díly stal se Zákon smečky mou nejoblíbenější sérií. Jak už napsala Rarášek, tento poslední díl nádherně zakončil celou sérii Soumrak. V tomto díle jsem si oblíbila i Bouři, kterou jsem neměla moc ráda. Také se mi líbilo, jak na začátku knihy Sluníčko věřila Bouři. Tato kniha byla napínavá až do poslední stránky jako ostatní díly. Nemohla jsem odtrhnout oči, když psi ze smečky pátrali po štěňatech unesených Brízou. Musím také napsat, že toto byla první knížka u které jsem chvíli brečela, když Bríza při záchraně Hryzalky zabila jednoho z mých nejoblíbenějších psů.
A ten závěr. Bylo to opravdu dojemné. Závěr byl pohled na život smečky o rok později. Líbilo se mi, že si štěňata Štístka vybrala jména podobná jménům psích duchů. Takový byl život Divoké smečky. Ten závěr jsem si musela přečíst ještě dvakrát.
Nejen této knížce,ale celé sérii bych nejraději dala miliardu hvězdiček. Když jsem dočetla poslední stránky, bylo mi strašně líto, že už nejsou žádné další díly. Erin Hunterovou opravdu obdivuji a moc bych si přála DALŠÍ SÉRII ZÁKONU SMEČKY :)

rarášek
11.08.2020 5 z 5

(SPOILER) ,,Takový byl život v divočině, život svobodných psů, život psů, kteří nepatřili dlouhým packám, psů, kteří se chránili a pečovali o sebe navzájem. Takový byl život Divoké smečky."

Konečně mám za sebou poslední díl a bylo to výborné zakončení, jak této série, tak celého příběhu Bouře, Štístka a celé Divoké smečky. Na začátku čtení jsem musela knihu na chvíli odložit, protože se nedalo snést bezpráví, kterého se celá smečka dopouštěla na Bouři pod vlivem manipulující Brízi. Ale naštěstí to celé netrvalo dlouho a celý příběh se vrhl okamžitě do akce, když byla Brízou unesená štěňata! Nemohla jsem se od čtení odtrhnout, musela jsem vědět, jak to celé dopadne. Poslední stránky jsem zhltla na jeden zátah a došlo tam k tak smutné události, že jsem spotřebovala hned několik kapesníčků. :,( Konec byl nádherný, až idylický, a doufám, že tím všechno skončilo a další série už nebude, protože v nejlepším je dobré skončit. (I když bych si to určitě tajně přála) Kéž Bouři a celou Divokou smečku provází Psí duchové. :)