Začiatok niečoho dobrého

Začiatok niečoho dobrého https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498471/bmid_zaciatok-niecoho-dobreho-HgI-498471.jpg 4 35 6

Šťastie často býva tam, kde ho nik nehľadá Mia Thrushová žije pre svoju prácu. Od piky vybudovala úspešnú PR agentúru a medzi jej klientov patria celebrity i osobnosti verejného života. Jedným z nich je aj Jonathan Lake – charizmatický politik a kandidát na post newyorského starostu. Mia mu pomáha s kampaňou, ale Johnatan od nej žiada viac. Má robiť spoločnosť jeho dcére Chloe na konskej farme v Hudson Valley, kde si dievča odpykáva verejnoprospešné práce. Ďalší škandál by bol katastrofa, a tak Mia nemá na výber, iba na ňu dohliadnuť. Skončí teda s rebelujúcou tínedžerkou na krku a v zapadákove bez poriadneho vanilkového latté. Môže to byť ešte horšie? Jeden neznesiteľný kovboj jej dokáže, že môže. Ethan Bishop chce mať od všetkého pokoj. Na rodinnej farme, ktorú spravujú jeho dve sestry, hľadá únik pred vnútornými démonmi. No zdá sa, že pekelné mocnosti si ho našli aj tam v podobe Mie Thrushovej. Ethan veľmi dobre vie, čo je zač – upätá a namyslená Newyorčanka, ktorá sa na farmu vôbec nehodí. Navyše má prenikavé oči, podrezaný jazyk a sústavne ho vyvádza z miery. No čo ak sa obaja mýlia a mohol by to byť aj začiatok niečoho dobrého?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Start Of Something Good


více info...

Přidat komentář

havrmoni
26.12.2022 5 z 5

A už se těším na další díl. Opět pěkná a pohodová kniha.

slavka0685
09.11.2022 4 z 5

Ja som od tejto autorky už zopár kníh čítala a páčili sa mi. Autorka píše krásne, nenáročne romanticke príbehy. Tento príbeh sa odohráva v krásnom prostredí farmy a zvierat. Zatial čo som čítala príbehy tejto autorky, tak keď si dobre pamätam, všetky sa odohrávali na vidieku. Príbeh nebol nejako extra komplikovaný, patril k takým jednoduchším. Úplne sa mi hodil teraz k večernému jesennemu počasiu so šalkou čaju. Hlavné postavy sa zo začiatku zdali trošku nesympatické, no netrvalo dlho a ukazali sa ako úžasní a dobrosrdeční ľudia. Autorka skvelo a vtipne vymyslela mena pre zvieratka na farme, ale nebudem vam prezrádzať viac aby som vam zbytočne veľa neprezrádila. Už sa teším na ďalšie časti, kedy sa odhalia príbehy ostatných postáv.Knihu odporúčam určite romantickým dušiam, ale vopred vás upozorňujem ku knihe si prichystajte aj niečo sladké.


keiko33
09.10.2022 4 z 5

Taký milý romantický príbeh na vidieku, kde každý o každom všetko vie. Ona typické mestské dievča zažraté do svojej práce a on zlomený "veterán", ktorý si lieči svoj postraumatický stres medzi koňmi. Ale inak ma ničím extra kniha nezaujala. Mám rada príbehy z vidieka, no tento nebol ničím výnimočný, no nebol ani zlý. Čo mi najviac vadilo bol preklad. Niektoré slovenské výrazy mi strašné vadili a znižovali celkový dojem z knihy. Neznášam slovo Fíha. Kto to bežne používa a nazvať mužskú pýchu pri milovaní úd, je dosť urážlivé. Pre tento typ prekladov mám radšej české preklady.

lusitta05
30.09.2022 5 z 5

Toto bolo super a znova som sa presvedčila, že J. Probstová skvelo píše, a prekladateľka urobila výbornú prácu. Ja som úplne spokojná.

narisa
29.09.2022 5 z 5

Tato kniha byla velice příjemným čtením.
Měla jsem chuť na něco z venkova, a tak mi Mia na začátku vůbec nebyla sympatická, protože moc nesdílím její nadšení z města. Ale jak se postupně měnila Mia a vyvíjel se její vztah s Ethanem a Chloe, tak i Mia mi přirostla k srdci. Ethan byl velký sympaťák a moc se mi líbila jeho něžná duše, která byla v kontrastu s jeho původním povoláním.
Byl to krásný jednoduchý romantický příběh. Navíc se mi líbila celá rodina Bishopova a jsem tak zvědavá na další díly. Na Ophelii a Kyla se vážně těším, tak doufám, že knihy v překladu vyjdou. A to nemluvím o příbězích věnovaných otci a dceři Lakeovým.
Rozhodně doporučuji.

Ralemo
27.09.2022 5 z 5

(SPOILER) Jedním slovem nádhera. Krásný romanticky příběh z prostředí PR agentury, kdy její majitelka dostane nelehký úkol a musí splnit prosbu svého klienta a to uhlídat jeho dceru na farmě. Jenže neuhlídá svoje city a bezhlavě se zamiluje do drzého zaříkávače koní. Sice psané ve slovenštině, každopádně já jsem si to užila se vším všudy, krásné prostředí vesnické farmy, hodní lidé, romantika se vším všudy. Jak se říká, protiklady se přitahují a i přes úplně odlišné povahy a úplně odlišné podmínky pro život si Mia a Ethan k sobě najdou cestu a vše končí, tak jak má. :) Určitě doporučuji přečíst!

Kniha Začiatok niečoho dobrého je v

Právě čtených1x
Přečtených43x
Doporučených1x
Knihotéce93x
Chystám se číst51x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x