Jezevčíkovo štěstí

Jezevčíkovo štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496361/bmid_jezevcikovo-stesti-vRq-496361.jpeg 4 27 8

Z pohledu jezevčíka série

< 5. díl >

Katastrofický alarm u jezevčíka Herkula! Jeho nejlepší přítel, kocour pan Felix odešel do věčných lovišť. A jeho rodina pro něho není příliš velkou útěchou. Ale pak jednoho rána visí na dveřích Markovy ordinace taška. Obsah: malé černé koťátko. A krátce nato už není nic takové jako dřív… Pokračování úspěšné série Z pohledu jezevčíka, Jezevčíkova kocovina, Jezevčíkovy trable a Jezevčík jako svědek..... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Dackelglück , 2018


více info...

Přidat komentář

Renike
24.02.2024 5 z 5

Opět super díl. Tahle série mě baví a na zítřek již mám naplánováno další dobrodružství jezevčíka Herkula :)

Gweny
01.12.2023 5 z 5

Jezevčík je konečně šťastný a já také, protože tohle byl opravdu krásný, vtipný a trošku napínavý příběh, který mi zpříjemnil pár večerů. Sice mi unikly asi dva díly v sérii což vlastně nevadí, protože hlavní hrdina je pořád jeden, Herkules.
Herkules, nejchytřejší pes na světě, který rozumí svým lidem, promýšlí strategie a není mu cizí umění poznání sebe sama. Povedená a oddychová kniha.


Fidibus
02.09.2022 4 z 5

(SPOILER) Tenhle díl je hodně zamotaný, protože tu skoro všichni mají problém. Herkules čelí novému kočičímu členovi rodiny, aby na konci zjistil, že bez něj ani ránu. Luisa se zamiluje, babičku donutí jít mezi seniory a ta se tam zamiluje, i když vše trochu zkomplikuje počítačová seznamka. Babička mezitím pomáhá synovi a občas to jiskří. Ono taky se 4 dětmi... Carolin je unavená a chce si odpočinout, což jí zvířata znemožní. Nakonec to však pomůže Danielovi a Nině, aby překonali krizi.
Svérázné jako vždy, nic náročného od toho nečekejte. Tak ještě jeden díl...

_Knihomolka_
24.11.2020

Krásný, vtipný, ale už bohužel poslední díl jezevčíka. Moc se mi líbí všechny knížky od Frauke Scheunemannové, od kocoura Winstona, až po Jezevčíka Herkula.

daza.dt
13.10.2020 3 z 5

Tak bohužel autorka jede stejnou vlnu - bída, umělé natahování. Ale dočteno - snad z piety za ta všechna zvířata. Přiznám se od série kocour Winston mě autorka spolehlivě odradila a už nikdy více.

cenichajda
26.05.2020 3 z 5

Bohuzel tento dil byl pro me zklamanim. Byla jsem natesena z predchozich dilu, ktere se mi hodne libily, ale tady jsem mela pocit tzv. nastavovane kase. Nenadchl me ani novy nahradnik za kocoura Felixe (po kterem se mi hooodne styska), ktery me vylozene nebavil.
Zkratka tahle knizka me bohuzel neoslovila a trosku se bojim, dalsich dilu ...

katka.oo
15.04.2020 5 z 5

Herkules a jeho parta mě opět bavili, milé a příjemné čtení, povedený díl.

knihyKeMne
25.03.2020 3 z 5

Příběh o přátelství a lásce, viděn očima psa. Nečetla jsem předchozí díly, ale nevadilo, první stránky prozradí vše potřebné. Příběh se začal zaplétat a ani přes humornou formu mě nedokázal držet. Kromě hlavní dějové linie navazování kočko-psího přátelství jsme byli seznámeni především se vztahovými problémy v rodině a jejím okolí. Je sice jasné, že u takto psaného příběhu nakonec prostě musí všechno dobře dopadnout, ale ta atmosféra, která tam panovala v průběhu, to mi nedělá dobře. Možná jsem jen přecitlivělá.