Jezevčíkova láska

Jezevčíkova láska https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495634/bmid_jezevcikova-laska-pIR-495634.jpeg 4 15 4

Z pohledu jezevčíka série

< 6. díl

All you need is love. To se pokouší jezevčík Herkules vysvětlit svému novému příteli, malému kocouru Schröderovi. Protože jen tak je možné pochopit podivné chování babičky Hedwig a vnučky Luisy. Zatímco Hedwig si užívá své druhé jaro, Luisa prožívá první milostné trápení. Ale láska není vyhrazena jen lidem. Také Herkules už jednou věnoval srdce krásné retrívřici Cherie, na kterou nedokáže zapomenout…... celý text

Přidat komentář

Renike
25.02.2024 5 z 5

Krásné ukončení jezevčíkovy série, doufám v pokračování. Humor Herkula i tentokrát pobavil. Je zvláštní, že se s novým překladatelem přejmenovalo kotě z Mercada na Schrödera. Během čekání na další díl, se pustím do série kocoura Winstona od autorky.

Betti
27.01.2024 5 z 5

Při čtení se mi před očima odehrával film ve stylu Lady a Tramp. Vtipný a napínavý příběh byl vyprávěn tentokrát nejen z pohledu Herkula, ale i černého kocoura Schrödera (spíš kocouří mimino, jak by řekl Herkules). Moc se mi líbily nové psí a kočičí postavy. Ten, kdo má doma psy a kočky, určitě pochopí narážky o rozdílech psího a kočičího světa.


Fidibus
04.09.2022 1 z 5

(SPOILER) Tenhle díl už se moc nepovedl, je to natahované. Nevím, proč už se kocourek nejmenuje Mercado a dokonce na pana Felixe se vzpomíná jako na Becka.
Děj je tentokrát vyprávěn střídavě kocourem a psem: kocour se rozhodne vypátrat Herkulovu lásku a podnikne výpravu, mezitím po něm rodina pátrá a on se vrátí. Luisa řeší svou lásku k Paulovi a senioři chystají ples. A na závěr se vrátí Cherie...
Vtipných scén už moc nebylo. Dočetla jsem silou vůle.

kilometr
01.07.2022 1 z 5

Opět se musím pousmát nad vysokým hodnocením této knihy.Jako čtení pro děti na dobrou noc budiž,jinak to nestojí ani za buřt !! 10%.