Velký rekonstruktér

Velký rekonstruktér https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11732/bmid_velky-rekonstrukter-OVO-11732.jpg 4 31 3

Ve sbírce Velký rekonstruktér vyšel román Pevnost bílých mravenců a několik již publikovaných i dosud nepublikovaných povídek. Obsah: Pevnost bílých mravenců -- Zrození proroka -- Čertík Mefisto Andělské poslání -- ...dej, ať se tě bojíme... -- Velký rekonstruktér -- Velice zdařilý koktajl -- Vítězství a naplnění osudu dobrého krále Macbetha v provedení divadelního souboru špitálu v Charentonu za vedení pana Sada roku 1808 -- Prouklovi kočkeni ... celý text

Přidat komentář

Eicherik
24.09.2021 4 z 5

Díky šťastné náhodě se mi do rukou dostala další sbírka povídek Ludvíka Součka, jehož vědeckofantastickou a záhadologickou tvorbu jsem se rozhodl celou přečíst. Z tohoto souboru mě nejvíce zaujaly povídky Pevnost bílých mravenců a Prouklovi kočkeni. A na poličce už na mě čeká povídková sbírka Hippokratův slib.

Vidlička
17.08.2017 4 z 5

Jak to, že mě při mé spotřebě SF dosud míjel pan Souček? Vtipností se může rovnat s dalším klasikem Ondřejem Neffem a neopakovatelnými nápady asi jen sám sobě. Lámala jsem se u každé povídky hrozně moc! Jeho obliba náboženských a historických témat snoubených s mimozemšťany je moje krevní skupina. A Broučci? Tak to mě zabilo :-D! Pět hvězdiček nedávám jen kvůli první novele, protože africké prostředí není můj šálek čaje, i když námět byl opět zajímavý. Ale jednoduše doporučuji!


Terva
09.06.2015 4 z 5

Až moc povídek na různá témata v jedné knize. Přeskakování prostředí a různé informace mě trochu matou. Ale i tak, je to velmi silná sbírka povídek. Hlavně díky Pevnosti bílých mravenců.