Ve stínech

Ve stínech https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355187/bmid_ve-stinech-Qnw-355187.jpg 5 54 7

Zákon smečky: Soumrak série

< 3. díl >

Fenka Bouře je odhodlaná chránit svou smečku před jakýmkoli nebezpečím, ale jak ji má bránit před hrozbou, která pochází zevnitř? Jeden ze členů rozkládá smečku zevnitř a psi se navzájem podezřívají a nedůvěřují si. Pokud zrádce nebude brzy odhalen, nebude už žádná smečka, kterou by Bouře mohla chránit...

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Info the Shadows , 2017


více info...

Přidat komentář

GaleW
25.03.2024 5 z 5

Milovaná série mé starší dcery, čte mi to před spaním a ke konci už nemohla přestat číst, jak se jí knížka líbila. Nyní se chystáme na 4.díl.

Lenka2533
01.01.2022 5 z 5

Nějaké postavy mě fakt vytáčely, ale bez toho by to nebylo ono :D Opět moc bavilo :)


Bára2003
08.09.2019 5 z 5

Trochu nudnější díl než jsem čekala. Štístko mi v tomto díle tolik nevadil ALE kdo mi vadil byla Alfa, pořád jenom štěňata, štěňata a štěňata. Ta záležitost že zrádce mi připadá zdlouhavá takže doufám že se to vyřeší v dalším díle, na druhou stranu tomu dodává nádech tajemna. Bouři hrozně obdivuji za její chytrost, té bohužel Divoká smečka moc nepobrala Je mi líto Belly a Šípa :( . Ale ostatních psů co opustili smečku mi není vůbec líto. Tomuto dílu dávám 5 * přesto že se tam víceméně všechno opakovalo. A přečtu si další díl :D.

VAnna
09.02.2019 5 z 5

Další skvělé pokračování série Zákon smečky. :)

Anet223
07.11.2018 5 z 5

Tuto knihu bych určitě doporučila, protože je velmi napínavá a dobrodružná. Také bych doporučila si přečíst první díl aby jste pochopili co se stalo, jinak je to knížka bez chyby. Tato knížka mě velmi zaujala a překvapila svojí fantazií. Potěšilo mě to, že jsem se do ní mohla vžít a vše si představit. Určitě si tuto knížku přečtěte.

limo
02.01.2018 5 z 5

Nakonec jsem se rozhodla že to budu dále číst. Musím se přiznat že je mi mooooooc líto že tato druhá série je psaná z pohledu Bouře a ne Štístka. Navíc v této sérii vypadá Štístko jako nervní pes. To že odešla Bella se Šípem mi nevadí, ale budu si muset zvykat. Další věc kterou bych vytknula je ta, že mají Štístko s Hvězdou štěňata. V posledním díle první série bylo nádherně podáno že budou mít štěňata, bohužel jak to u úspěšných knih bývá se utvořilo pokračování. To, že mají štěňata podle mě celou sérii zhoršilo. Starají se jen o ně a navíc se vůbec nechovají statečně vůči smečce, ale braní svoje štěňata. Nakonec jsem se stím smířila, ale doopravdy doufám,
že nebude 3 série protože bych asi doopravdy brečela. :( :( :(

rarášek
30.11.2017 5 z 5

Jsem ráda, že jsem první, kdo k tomuhle dílu může napsat svůj názor. :D
Přišlo mi velmi smutné, že smečka má rozepře a problémy, protože na konci minulé řady to vypadalo tak nadějně. Několikrát jsem při čtení měla na krajíčku.
SPOILER!!! Je mi velmi líto, že smečku opustili Bella s Šípem, to si opravdu nezasloužili. Navíc Bella čeká štěňátka! Zajímavý zvrat. :) Co mi líto není je, že smečku opustili Střela, Jespa, Hrab a Hvoz, kteří akorát způsobovali rozepře. KONEC SPOILERU!!!
Bríza, Bouře a Brouk se ke konci knihy zachovali opravdu statečně. Jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. Bude smečka opět držet pohromadě? Napomůže tomu nějak Bouře? Uvidíme v dalším díle, už se nemohu dočkat. Bouři mám opravdu ráda. A štěňata taky. :)