V pasti

V pasti https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474641/bmid_v-pasti-Xpc-474641.jpg 4 67 24

Simon má život, jaký si vždy přál. Stereotyp, vysoké postavení v úspěšné firmě a svoji spořádanou rodinu. Jered je živel, který nikdy nic neplánuje. Rád si vychutnává život plnými doušky a nepřemýšlí nad následky. Když se tito dva protiklady potkají, poznají, že jejich životy nebyly tak ideální, jak si oba dva mysleli.

Přidat komentář

Luciee113
26.06.2023 4 z 5

No doufám, že bude další díl...takhle to nemůže skončit!!!
Kniha dobrá, ale někdy jsem z ní měla divný pocit... že je to jako už moc přehnané.... myslím tím chování Jereda. Ale díky autorce, která dokáže během příběhu tak perfektně vylíčit situace a naznačit pocity jsem ho nakonec začala i chápat... A jestli nám dá pokračování (tu krátkou epizodu v Setkání nepočítám), změním hodnocení na 5* :D Tak šup šup... už se všichni těšíme ;)

Teď, po půl roce to čtu podruhé... mám stejný názor - CHCE TO POKRAČOVÁNÍ!!! HALOOOO....

Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Příběh Simona a Jereda je oddechovou gay romancí, i když zarámovanou zvláštními okolnostmi. Jméno autorky je zárukou kvalitního a čtivě napsaného příběhu. Dost originální zápletka, některým aspektům jednání hlavních postav jsem ne úplně rozuměl.


Gaabii
22.03.2023 4 z 5

Vůbec nevím, co si o knížce myslet. Líbila se mi, četla jsem jí jedním dechem, ale konec mě překvapil a v Setkání toho též moc nebylo, vlastně se nic nevyřešilo. Nebude k tomu druhý díl?

Zuzi_cte
27.02.2023 3 z 5

Ajeje, tak tohle se mi do noty vubec netrefilo. Pritom jine knizky autorky zboznuju. Nu coz, sto lidi sto chuti...
Zcasti souhlasim s komentarem @zuzikis

zuzikis
13.12.2022 5 z 5

(SPOILER) Tato kniha se mi ze začátku četla opravdu těžce. Ono totiž to z pohledu Simona opravdu vypadalo jako znásilnění. Po tom, co Jared vlastně začal Simona vydírat, aby dostal, co chtěl, což byl nakonec sex (žádné ponižování, nebo nějaké násilí), tak i tak to pro mě bylo těžké. Jelikož i když se vám sex nakonec líbí a Simon opravdu dospěl do konce :D tak přece jenom stav těla se nemusí shodovat se stavem mysli. Jinak řečeno tělo může toužit, ale to ještě neznamená, že s tím člověkem chcete mít sex. Do doby než se Jared zmíní, jak to doopravdy ten večer v klubu bylo jsem byla skeptická, co se týče jejich vztahu. Ale objasnění ze strany Jareda jsem začala chápat jeho postoj a vlastně i tu jejich dohodu, kdy se vlastně snažil Simonovi otevřít oči. Zase další napínavá jízda! Já tu autorku zbožňuju! Jen mě mrzí, že knihu Na krev nemůžu sehnat, snad se zadaří v knihovně :-) Protože kniha Setkání obsahuje i pasáže z tého knihy, tak není možné, abych nejdřív nepřečetla tuto knihu, než se vrhnu na Setkání :-)

KláraH.
25.09.2022 4 z 5

Hmmm, na některé slovní obraty si těžko zvykám a tahají mě za oči. Kdo by běžně používal slova jako "již" a "nyní"? Jinak tento příběh se trochu vymyká, neříká nám zhola nic o pohnutkách Jereda být takovým, jakým je. Jinak ale autorka píše zcela civilně a tedy i uvěřitelně, což oceňuji. Asi bych klidně oželela informace "z firmy", jsou tam jakoby navíc, ale jinak je to čtivé a svižné. Za mě to ukončené je a je to tak dostatečné. Prostě že života.

mysak518
10.08.2022 5 z 5

autorka opět nezklamala její styl psaní se mi líbí moc konec byl teda rychlý doufám že bude pokračování

Luskal
07.08.2022 3 z 5

První kniha od autorky, kterou musím hodnotit méně než 4 hvězdičkami. První půlku knihy jsem přetrpěla, protože vše, co se tam událo mi bylo proti srsti a Simonovy myšlenkové pochody a rozhodnutí mi vůbec nedávaly smysl. Vůbec mi nepřirostl k srdci, hrozne mě štval vlastně celý děj až na posledních 20 stran, kdy se snažil chovat jako starostlivý otec. Konec se mi líbil, ale i tak musím dat slabé 3 hvězdičky.
Dílo se četlo dobře, děj ubíhal rychle a autorka přišla se zajímavým námětem, i když pro mě nešťastně zpracovaným.
Oproti ostatním knihám vím, ze k této už se nebudu vracet.

JitulHa
30.05.2022 4 z 5

Tohle bylo tedy něco - asi nikdo by zpočátku nechtěl být v kůži hlavního hrdiny, to mi věřte! Ta nejistota, že nevíte co přesně se stalo. A přitom zkrátka vědět, že NĚCO se skutečně stalo. Prostě mazec!! Autorka ten námět vymyslela skvěle, ač pochybuji, že v reálném životě by pokračování oné noci bylo takové, jaké bylo zde - ale to je věc jiná. Zaměřme se raději na příběh, ten nejdříve působil dojmem nedobrovolného "mučení", které se posléze obrátilo v jakousi nepřiznanou touhu. Těžko proto hodnotit postoje ústřední dvojice. Zajímavá kniha o jednom neuváženém okamžiku, který vám však může obrátit život o stoosmdesát stupňů.

rycccy
20.05.2022 5 z 5

Dávám pět hvězd i když kniha neměla mnoho stránek ke čtení a vše bylo tak nějak urychlené. Stále jsem čekal nějaký velký zlom a čím jsem se blížil ke konci tak už jsem nevěřil, že něco takového přijde. Ze začátku jsem byl na rozpacích ze zvláštního chování Jereda. Simona nechápu do teď ač jsem se fakt snažil. Kniha se četla velmi dobře a líbila se mi. Ale myslím, že by chtělo pokračování stále je mnoho otázek ohledně Jereda a takový konec si tato kniha nezaslouží, pokud nebude pokračování.

0197
10.02.2022 5 z 5

Panebože, tohle jsem nečekala. Páni a ještě jednou páni. Moje druhá kniha od autorky a v nejbližší době kupuju její zbývající.

Kniha má naprosto senzační námět, je čtivá, plná emocí a sexu. Máme tu i větší věkový rozdíl. Senza. Co mě bavilo, byl ten kontrast dvou zcela odlišných světů. Simon byl opravdu trošku studená psí prdel, zezačátku. Bylo zajímavé sledovat jeho přístup k práci, ten jeho vesměs autoritativní styl vedení, ty jeho prupovídky, že kolegové nejsou jeho kamarádi :-). To jak ho živel Jered postupně měnil a dostával se mu pod kůži nemělo chybu.
K Jeredovi. Ze začátku jsem moc nevěděla, co si o tom jeho vydírání myslet. Musel si mé sympatie postupně získávat a nakonec si je získal. Ráda bych se o něm dozvěděla více.
A teď moje jediná výtka, co ten konec? Prosím, ať autorka uveřejní na svém webu povídku s happy endem. Takhle néé :-).

seracén
25.11.2021

Krásný příběh nabitý emocemi,nemohla jsem se odtrhnout ,jen ten konec ...to snad ne? Tak to nesmí skončit,ta povídka na stránkách autorky mi navodila chuť na pokračování ještě více!

LucySmile
24.11.2021 4 z 5

Panebože, to bylo něco! Začátek se mi vůbec nelíbil a chtěla jsem toho nechat, ale pak mě to chytlo a už nepustilo. Oba může jsem si strašně oblíbila a libil se mi, jak se postupně vyvíjel jejich vztah. Co mi úplně nesedlo, byl styl psaní a vyprávění o práci, které jsem přeskakovala. Ale ten konec? To takhle rozhodně němuže skončit! Nutně potřebuju pokračování!

Nuttelka
10.11.2021 3 z 5

Na to, jak mám knihy od Lydie ráda, tak tato mi moc nesedla :-( Vesměs jsem si ani nikoho neoblíbila a strašně mi vadilo chování od obou. A konec bych nechala takový, jaký je...

Bettybook
07.11.2021 5 z 5

Ááách, tohle zase bylo něco. Skvělý příběh nabušený humorem, sexem a emocemi. S Jaredovými průpovídkami jsem se hodně nasmála, co si budem, ale úsměv z tváře mi smazala autorčina ťafka v podobě konce. Takhle to skončit nesmí, prostě ne. Potřebuji nutně další díl.

LilluLong
12.07.2021 5 z 5

Kniha ktorá by ma vedela znekludnit asi tak pred triciatimi rokmi, teraz uz v pokročilom veku mam iný nadhľad , otvorenejsiu myseľ i ked v mladosti tiez som vedela akceptovať rôznorodosť, inakosť , len sa o tom nehovorilo ani len potichu.Autorka píše profesionálne na úrovni a príbeh vedel maximálne zaujať , za mna palec hore, mozem len doporučiť a davam 5*

Kešu1981
18.06.2021 5 z 5

A kruciž...to byla pecka! Fakt super čtení. Ale vážně potřebuju pokračování...takhle příběh Simona a Jereda přeci nemůže skončit.

Mvebe
15.06.2021 4 z 5

Prosím vážne druhú časť! Tak sa to začalo konečne rozbiehať a zrazu bum. Ten koniec. Viem,že to mala byť len poviedka ale dúfam v pokračovanie :)

4642
12.06.2021 5 z 5

Autorku mám moc ráda a ani nová kniha mě nezklamala. Krásně se četla. Moc mě bavila zápletka. Těším se na další knihy:-)).

Nissi
17.05.2021 5 z 5

My chceme happyend :-). Autorka psala, ze asi bude jen povídka, ale já bych určitě ocenila ještě jednu knihu s Jeredem a Simonem. Super čtení.

Autorovy další knížky

Lydia Strong
česká, 1983
2016  86%Na krev
2019  82%Trochu víc
2018  87%Bunny
2020  87%Trochu moc
2019  86%Trochu dál

Kniha V pasti je v

Přečtených73x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce98x
Chystám se číst27x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x