Uzdrav mě, Pane

Uzdrav mě, Pane https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108310/bmid_uzdrav-me-pane-VoB-108310.png 5 10 3

Oblíbený autor P. Elias Vella provádí čtenáře postupně všemi oblastmi lidské osobnosti, které potřebují uzdravení. Přitom zdůrazňuje, že k úplnému uzdravení dojde tehdy, když se člověk setká s Kristem. Svým srozumitelným, prostým způsobem, postupně, vede čtenáře krok za krokem k Ježíšovi, který chce uzdravit každého člověka, a to podle jeho konkrétních potřeb. Na konci každé tematické kapitoly jsou uvedeny otázky k zamyšlení, které pomohou čtenáři v konkrétní modlitbě. Vždyť kdo může říct, že nepotřebuje žádné uzdravení? Ať je tato kniha setkáním s Boží láskou, ve světle poznání, že skutečné uzdravení spočívá ve víře v Ježíše Krista a v životě s ním.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Heal me my Lord!


více info...

Přidat komentář

Mánička178
22.01.2017 4 z 5

Myslím, že předchozí komentáře vyřkly to nejdůležitější :) Spousta užitečných rad pro šťastnější život...

Petrstik
23.02.2014 5 z 5

Elias Vella je můj oblíbený autor, který se dá číst, díky řadě jeho nahrávek a vydaných knih. Tato knížečka je krásným průvodcem jak se s modlit za uzdravení jak tělesné, tak psychické. Doporučuji všem, které něco trápí.


anthea
02.11.2012 5 z 5

Úžasná brožurka, nic složitého ke čtení, ale krásně srozumitelné a hodnotné pro život. Určeno nejen fyzicky nemocným, ale i lidem s psychickými problémy, lidem se závislostmi, lidem, kteří nedokážou odpouštět, kteří se nedokážou zbavit hněvu nebo kteří nedokážou něco odpustit sobě samému apod.