Jedna malá lež

Jedna malá lež https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232401/bmid_ten-tiny-breaths-jedna-mala-lez-VKy-232401.jpg 4 558 87

Deset malých nadechnutí série

< 2. díl >

Livie byla vždycky „slečna Dokonalá“, ale po nástupu na prestižní univerzitu zjišťuje, že to s ní zase tak skvělé není. Musí zvládnout první porážky, deziluzi, přizpůsobit své plány do budoucnosti a hlavně změnit přístup sama k sobě. A do toho se jí ještě připlete láska… Není divu, že v tom víru změn natropí pár chybiček. Jenže chyby jsou od toho, aby se napravovaly, a nová Livie bude možná ještě mnohem zajímavější osobnost než ta, za kterou se kdysi považovala.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

One Tiny Lie , 2013


více info...

bezzink
bezzink
29.02.2024 4 z 5

Dalsi emocni smrst, sice ne tak velka jako u jednicky, ale i tak dost vyznamna. V urcite rovine i pomerne osobni. Kazdopadne jednoznacne to bylo na muj vkus dost divci, vicemene YA cetba oproti Kacey, kde to vyznivalo o moc vic dospele. No a doktor Stayner, to je vlastne uz trochu i fantasy zanr no ne? :)) Takze od vseho trochu.
Uvidime, cim prekvapi Cain.

monika0181
monika0181
09.09.2023 5 z 5

Druhý díl série mě bavil o chloupek méně než první. Ale celá série nutí člověka se zamyslet nad postavami jejich životy a starostmi. Kniha je čtivá, není tak náročná, ale nepočítejte s odpolední oddechovkou, která na Vás nic nezanechá. Ještě dlouho po přečtení jsem na postavy myslela a je to dobře, že nás knihy donutí se zamyslet na životem.


nina3905
nina3905
13.08.2023 5 z 5

Jedna malá lež je ďalšou vydarenou a úžasnou knihou od K. A. Tucker. Hoci kniha nadväzuje na prvú časť, prináša príbeh Livie. Príbeh je veľmi emotívny a určite budete "hltať" stránku po stránke.

michaela5515
michaela5515
08.06.2022 5 z 5

Příběh Kacey mě bavil o fous víc, ale neznamená to, že Livie by byla špatná. Jen to bylo takové klidnější. Těším se i na zbylé dva díly.

petraj30
petraj30
02.05.2022 5 z 5

Příběh Kacey byl velmi srdceryvný, ale ona měla náturu všechno ustát. Byla akční a ztřeštěná, kdežto Livie, miloučká, umírněnější a opatrnější. Každou chvíli jsem čekala, kdy to celé dolehne i na ni. Spíš jsem očekávala, že vybuchne jako sopka, ale ona i ten svůj pád zvládla s grácií.
Ashtona mi bylo moc líto a plně chápu jeho chování. Ale i tady se nakonec odehrál happyend, stejně jako v podobných knihách s těmito tématy.
Nemůžu napsat, že tento příběh byl procházka růžovou zahradou, ale tak emocionálně vypjatý, jako první díl taky nebyl.
Nádherně se to celé četlo a moc se těším na další příběh. Jsem zvědavá, jestli se ukáže ten jejich "zázračný" doktor i v dalším díle.

Merynkaw
Merynkaw
04.01.2022 4 z 5

Typický román pro ženy se šťastným koncem. Trocha tyranie, trocha odvázání, nějaké ústupky, uvědomění a hromada lásky:)

Raislin
Raislin
30.12.2021 5 z 5

Moc krásný příběh. Nebyl pro mě tak emotivní, jako ten první, ale užila jsem si ho. Hodně mě zasáhla v příběhu linka o dvojčatech, protože mám sama také syny (jednovaječné dvojčata) a nechci vůbec ani pomyslet, že by je něco takového potkalo. Těším se na další díl série. Za mě kniha rozhodně stojí za přečtení.

petulkapeta
petulkapeta
28.09.2021 5 z 5

Livie byla skvěla holka,ale jakoby zapomněla si ten život i uživat...k tomu ji stačilo potkat kluka(jak to tak byva), ale tahle kniha neni jen o tom jak kluk potka holku..je to mnohem vic, o minulosti o rodině o přaní rodičů..

Andynka
Andynka
03.09.2021 5 z 5

Jelikož jsem do téhle série šla na slepo, byla jsem překvapená, že je to pokračování.
Tentokrát z pohledu Livie.
Můžu narovinu říct, že když jsem to zjistila, byla jsem opravdu zklamaná. Nevěřila jsem, že by se vyvedl dobře i další díl. A hlavně, o čem chce jako autorka psát?
No, jde vidět, že hrozne všechny podceňují.
Protože i tento díl byl opravdu super. Zase trochu jiný, ale stejně čtivé.
I Livie měla prožila svoji romanci a nebylo to zrovna nejlehčí. Zároveň uplne neztrácíte přehled i o postavách z předešlé knihy.
Ani nevíte, jak se těším na další díl!

PetraBery
PetraBery
05.08.2021 3 z 5

Druhý díl, tentokrát je hlavní hrdinkou "dokonalá" Livie. A autorka pokračuje čtivým příběhem o hledání její cesty, kterou protne osud komplikovaného Ashtona. Konec lze předpokládat, ale mně to vůbec nevadilo. Předchozí díl o Kacey se mi ale líbil o malinko víc.

čef
čef
24.07.2021 3 z 5

Moje druhá kniha od této autorky a rozhodně ta poslední. V dalších osudech dvojice sester se už nehodlám probírat a s radostí přenechávám jejich vzlety a pády mladým studujícím čtenářkám, které se teprve orientují ve svých pocitech a láskách. Zde se mnoho dozví o tom, jaké je to být milována dvěma muži a jaké problémy, ale i láskyplné a erotické výbuchy mohou rozbouřené hormony také přinášet.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
17.07.2021 4 z 5

Život umí zvláštním způsobem podrobovat lidi zkouškám. Hází falšované míče, které tě přinutí dělat a myslet a cítit věci, které jsou v přímém protikladu k tomu, co sis naplánovala, a neumožní ti fungovat černobíle.

Každého člověka potká v životě den, který ho určuje, který formuje to, čím se stane, který ho nasměruje na cestu.

Život jsou samé pokusy a omyly.

Livie byla sladká, jak byla mladá, ale měla prořízlou pusu po sestře. Ashton byl skvělý!

princesse
princesse
17.06.2021 4 z 5

Opět jsem si to náramně užila. Stejně jako první díl. Věděla jsem co čekat, jak co se týče stylu psaní autorky, tak zápletek a dostavilo se v dostatečné míře. Neskutečně dobře se to zas četlo a myslím, že nejinak tomu bude i u dalšího dílu na který se chystám. Na oddech a příjemné počtení - ideální. Doporučuji všem kdo si chtějí "odfrknout" od náročné literatury. I když v jistém smyslu téma, průběh vyprávění ... zas tak nenáročné to není. Trochu si nedokážu ve skutečnosti přestavit doktora Staynera, ten mi připadá trochu jako z jiné planety. Nejsem si jistá zda by nějaký doktor byl až tak "aktivní". Doktor mi zkrátka připadá trochu neuvěřitelný.

lihate
lihate
28.03.2021 5 z 5

"Každého člověka potká v životě den, který ho určuje, který formuje to, čím se stane, který ho nasměruje na cestu. Ten jeden den bude člověka vést nebo strašit do posledního vydechnutí."

"Ty jsi moje holka navěky.
Co to znamená?
Svobodu."

Znáte ten pocit, kdy nechcete začít číst další knihu ze série, protože víte, že ji zase hned přečtete? Tak přesně tyhle pocity jsem měla před přečtením téhle knihy. První díl byl naprosto senzační a trochu jsem měla strach, že druhý ho nepřekoná, ale byl ještě lepší. Livie i Ashton to nemají jednoduché, ale když se postupuje krůček po krůčku, tak se dá vše zvládnout. Je dobrý vědět, jak to vypadá na dně, ale není dobrý se tam zabydlet na dlouho. Moc mě baví postava Staynera, myslím, že bych vydržela číst o jeho praktikách celou knihu. U knihy se dokážete smát i brečet, v příběhu není jediné hluché místo a dovolí vám prožívat nejrůznější emoce. "Život jsou samé pokusy a omyly."

"Já vím, že už neexistuje důvod, proč tu zůstávat. Ani v tomhle domě, ani na téhle škole. Ani v tomhle životě, který není můj.
Musím všeho nechat.
A tak odjedu.
Odejdu od hlasů, výkřiků, zklamání.
Odejdu od svých přetvářek, chyb, lítostí.
Odejdu od všeho, čím mám být, a od všeho, čím být nemůžu.
Protože je to všechno lež."

Pajina324
Pajina324
07.03.2021 4 z 5

Líbilo :) čtivé,milé, plné emocí,, první díl mě vtáhnul více do sebe, ale i tak jsem hltala stránku po stránce!

lucakuca
lucakuca
15.09.2020 5 z 5

Rosa, duha, sluneční svit, měsíční procházky - tak tohle v tom vážení nehledejte, i když je to romantika na jedničku. Vtipné i smutné, hluboké i kyčovité. No prostě láska...

majavcelicka
majavcelicka
06.09.2020 5 z 5

Opět excelentní příběh. Ta kniha hned od začátku vtrhne do děje a nepustí skoro až do konce. Další z knih, kterou jsem četla do 3 do rána :-D Fakt úžasné čtení, autorka umí vše krásně vykreslit a hlavně se mi líbí, ten příběh stylem "co se škádlívá, to se rádo mívá".

Petriii
Petriii
10.08.2020 5 z 5

Moc dobrá knížka,o chlup mě bavila víc než první díl. Ashton mě bavil od první chvíle, krásnej zlobivej kluk,která by si nedala říct :D Cítila jsem u příběhu emoce,bylo to vtipné,smutné, naštvané, nešťastné, zamilované... Můžu ji prostě vřele doporučit!

Ketfl
Ketfl
29.05.2020 5 z 5

Nádhera. Příběh Livie se mi líbil ještě víc, než příběh její sestry Kacey. Autorka umí skvěle vypracovat příběhy lidí. Většina z nás má totiž nějaké trable, nic není jednoduché. Super je i to prolínání děje s příběhem Kacey, Trenta, Storm a ostatních. A nesmím zapomenout na doktora Staynera. Ten je úplně top!

Ale co se mi na celé knížce líbilo nejvíc?
Ty jsi moje holka navěky.
Co to znamená?
Svobodu.

Myška43
Myška43
13.05.2020 5 z 5

Nádhera, netušila jsem, že mě příběh tak pohltí. Právem si kniha zaslouží vysoké hodnocení. Doporučuji!!!!!