Osud hněvu a plamene přehled

Osud hněvu a plamene
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527439/bmid_osud-hnevu-a-plamene-6569928e0e476.jpg 4 212 212

Hněv a oheň série

1. díl

Zručná zlodějka Romeria krade šperky pro newyorskou mafii. Po sérii záhadných událostí se však ocitne v říši soupeřících trůnů, válčících elfských společenství a živelné magie. Když se probudí v těle proradné elfí princezny, rychle jí dojde, že se zapletla do smrtícího spiknutí. Svoji skutečnou identitu teď musí ukrýt hlavně před králem Zanderem, princezniným snoubencem, který ji ze srdce nenávidí. Jenže hranice mezi láskou a nenávistí je tenká a brzy nastane čas, aby Romeria zjistila, kým skutečně je.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

A Fate of Wrath and Flame , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osud hněvu a plamene. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (44)

vandalindakova
22.07.2024 5 z 5

Tohle je za mě po nějaké době brutálně dobrá NA fantasy, kam se na to hrabe taková Divoká říše nebo Třinácté znamení a podobné knihy, které jsou napěchované sexuálním kontextem na úkor fantasy světa a charakterů. Tenhle příběh zajímavě propojuje přítomnost se světem smýšleným, plný středověkého stylu a magie, různých tvorů a hlavně intrik. Do příběhu jsem se zažrala prakticky hned na začátku, a nepustilo mě to ani na sekundu až do samého konce. Furt jsem potřebovala číst dál, a za to si myslím, že nejvíc může to, že jsem se mohla vcítit do hlavní hrdinky tím způsobem, že byla do daného světa vhozena stejně jako my, věděla to, co my, a všechno se dozvídala stejně jako my! Přes 500 stran je pomalu rozloženo dávkování jednotlivých informací, kterých je sakra hodně, ale nejsou na nás ani vychrlený najednou, a zároveň ani nijak nesrozumitelný. Čtenář si fakt od začátku do konce postupně skládá milion kouskový puzzle, všechno má svoje místo, a výsledek je jedno wow. Co mě ale hodně překvapilo bylo to, že víc jak 3/4 knihy to nebyl žádný erotický román, jak je poslední dobou trend. Zamilovala jsem si oba hlavní hrdiny, jak Romerii, která byla jako ztracená včela, tak Zandera, který byl dost hot. Oba mají v hlavě mozek, oba mají neskutečný vývoj a dá se do nich dobře vcítít. Tohle mě prostě naprosto pohltilo jako už dlouho nic, a teď budu potřebovat okamžitě číst dál!

essene
17.07.2024 5 z 5

Začátek malinko zmatený,ale pak to bylo moc pěkné),ovšem chtělo by to další díl...není to uzavřené-doporučuji


verdulos7977
14.07.2024 4 z 5

Opravdu jízda na kolotoči. Začátek byl pro mě poměrně popletený, chvíli jsem se ztrácela. Když jsem si myslela, že už chápu, zase jsem byla jinde. Ale bavilo mě to... celé... od začátku do konce. Vzhledem k tomu, že se v knize stále něco dělo, přečetla jsem ji rychle. Souhlasím se všemi, že i přes to, že jsou vám hrdinové v této knize na začátku naprosto nesympatičtí, během příběhu si je zamilujete . Bohužel pro mě hrozně špatně a otevřeně ukončený konec, takže proto o jednu hvězdu méně. Protože musím čekat na další díl... Vyjde vůbec?

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)

15.02.2024


Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)

21.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Osud hněvu a plamene v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených255x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených20x
v Knihotéce175x
v Chystám se číst312x
v Chci si koupit105x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

elfové magie

Autorovy další knížky

K. A. Tucker
kanadská, 1978
2015  86%Deset malých nadechnutí
2015  89%Jedna malá lež
2015  86%Čtyři vteřiny rozhodnou
2015  89%Pátá cesta k pádu
2024  81%Osud hněvu a plamene