Necháte mě domluvit?

Necháte mě domluvit? https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416001/bmid_nechate-me-domluvit-dz4-416001.jpg 4 23 1

Svět podle Clarksona série

< 7. díl

Jako vždy frustrovaný, překvapený, pobavený, rozhořčený, kárající nebo vysmívající se, tento nejznámější novinář na světě přichází s novou knihou postřehů o současném světě. Dozvíte se, že když se dáte na veganství, skončíte na vozíku. Když budete meditovat, skončíte na vozíku. A pokud budete jako Tom Cruise uctívat ještěrky, skončíte na vozíku. Takže pokud si tuto knihu nekoupíte a pozorně, raději dvakrát nepřečtete, umíte si představit, jak skončíte.... celý text

Literatura světová Fejetony, eseje Doprava
Vydáno: , Argo
Originální název:

If You'd Just Let Me Finish: The World According To Clarkson Volume 7 , 2018


více info...

Přidat komentář

Pan_Skala
17.05.2020 4 z 5

V prvé řadě musím každého upozornit, že kniha jsou vlastně jenom Jeremyho novinové sloupky z období března 2015 až konce roku 2017. Jenom, aby jste knihu nekupovali s očekáváním nějakého velkého díla. Místo toho dostanete stále dostatečně tlusté, ale o to zvláštní dílo. Osobně jsem nejdříve byl zklamán než jsem pochopil, že právě kouzlo té knihy je v tom, že to jsou právě ty sloupky.
Můžete někdy Clarksona nenávidět nebo si myslet, že je to šílenec, ale nedá se mu upřít, že se prostě nebojí říct nahlas pravdu o které je on přesvědčen. Sám s ním v některých názorech souhlasím, v některých se rozcházíme a v jiném bych se s ním přel. Stejně mi je jisté, že bych tu při prohrál, ale i tak bych se bavil stejně jako jsem se bavil u čtení té knihy.