Šťastné a veselé… 2

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

V nových vánočních povídkách píší autoři o mezilidských vztazích, které v době svátků nabývají i nečekanou podobu. Odhalují se utajované city i skrytá tajemství. Přesto nechybí ani humor.

https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42779/big_stastne-a-vesele-2-zP0-42779.png 3.861
Nahrávám...

Komentáře (13)

Kniha Šťastné a veselé… 2

jiri77
24.12.2022

S politováním musím říci ,že tento díl je horší něž předchozí. Povídky se mi vůbec nelíbily, zachránil to jen Jiří Hájíček s povídkou ,,Anděl na půdě''.

Eicherik
01.01.2022

Druhý díl antologie, obsahující "šťastné a veselé" povídky byl opět velmi povedený. Za nejlepší považuji tu s názvem Anděl na půdě, která je o jednom nečekaném setkání dvou žen a o jednom starém tajemství.

bookcase
28.11.2021

Adventní jednohubka k čaji. Potěšil Jiří Hájíček, tarantinovsky pobavila Irena Obermannová.

Jája92
25.09.2020

Kniha obsahuje povětšinou milé vánoční povídky, některé se mi líbili více, některé méně, ale ze všech sála vánoční atmosféra.

esfinge
12.12.2018

Příjemná oddechovka. Milé a čtivé příběhy. Knížka ideální do kabelky.

michaela0810
17.08.2018

Zajímavý pohled v podobě krátkých povídek na vánoční období :-)

110022
06.06.2018

Vydařené vánoční povídky, které hodně překvapily. Nečekala jsem, že by se mi to tolik líbilo. Ale nejlepší byl za mě jednoznačně Anděl na půdě, ten neměl konkurenci.

LaCoccinelle
19.02.2018