Šťastné a veselé… 2
kniha od: * antologie
KoupitKoupit eknihu
V nových vánočních povídkách píší autoři o mezilidských vztazích, které v době svátků nabývají i nečekanou podobu. Odhalují se utajované city i skrytá tajemství. Přesto nechybí ani humor.
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42779/big_stastne-a-vesele-2-zP0-42779.png 3.861Komentáře (13)
Kniha Šťastné a veselé… 2

S politováním musím říci ,že tento díl je horší něž předchozí. Povídky se mi vůbec nelíbily, zachránil to jen Jiří Hájíček s povídkou ,,Anděl na půdě''.

Druhý díl antologie, obsahující "šťastné a veselé" povídky byl opět velmi povedený. Za nejlepší považuji tu s názvem Anděl na půdě, která je o jednom nečekaném setkání dvou žen a o jednom starém tajemství.

Adventní jednohubka k čaji. Potěšil Jiří Hájíček, tarantinovsky pobavila Irena Obermannová.

Kniha obsahuje povětšinou milé vánoční povídky, některé se mi líbili více, některé méně, ale ze všech sála vánoční atmosféra.

Vydařené vánoční povídky, které hodně překvapily. Nečekala jsem, že by se mi to tolik líbilo. Ale nejlepší byl za mě jednoznačně Anděl na půdě, ten neměl konkurenci.
Doporučujeme

Část díla
- Adventní věnec 2008
- Anděl na půdě 2008
- Klára 2008
- Mám to ve svých rukou 2008
- Nečekaný dárek 2008
Štítky
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2009 | ![]() |