Jeho na celý život

Jeho na celý život https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20677/jeho-na-cely-zivot-20677.jpg 4 63 9

Nic nedonutí zapřísáhlé staré mládence ze Společenství svobodných mužů říci své ”Ano”. Nic, kromě lásky té správné ženy. Nyní stejně jako v Námluvách starého mládence a Druhé šanci, přichází na řadu další zatvrzelý starý mládenec, kterého zaskočí jeho vlastní nepředvídatelné srdce…

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Truly a wife , 2005


více info...

Přidat komentář

LilluLong
14.11.2022 5 z 5

Zaujali ma aj par krásnych citátov, páči sa :
1;” rozum a láska nejsou pro sebe stvorení: Jak láska roste, rozum slabne.”
2;kdekdo si narika na slabou pamet, ale nikdo na slabou inteligenci.”
A ďalšie a ďalšie :) cela séria bola dobra i ked predchádzajúca ma sklamala, ale tato ma za mna 5*

petraj30
11.03.2021 4 z 5

Bylo to moc pěkné zakončení, a i když je tohle bohužel podle mě nejhorší díl, pořád to patří mezi ty lepší romány.
Miranda se mi moc líbila, i když byla tvrdohlavá a umíněná. To spíš Daniel potřeboval dostat ránu do hlavy, ale nakonec i on všechno pochopil (na úplném konci. Jak jinak).
Hodně věcí se tam opakovalo z minulého dílu, a tím právě bylo všechno pořádně vysvětleno. Bylo to pěkné, ale některé části celkem nudné.
I když je tohle poslední díl, myslím si že tam mohly být vysvětleny všechny události, například ta část s Colinem, spousta dalších. Ale to jsou jen malé drobnosti.
Celá série byla honě povedená, později se k ní určitě vrátím.


HPmagor
10.12.2019 5 z 5

Oddechové

Lembac
30.10.2018 3 z 5

Tuto knížku doporučuji číst současně s dílem předcházejícím (Námluvy starého mládence), protože děje obou příběhů se hodně prolínají. V tomto dílku se věčná družička Miranda, markýza St. Germaine, konečně dostává do blízkosti svého milovaného vévody Daniela. Ten je bohužel po většinu společně stráveného času opilý, zraněný a v bezvědomí, takže mu Mirandiny dychtivé pohledy většinou unikají. Až po hodně dlouhé době postřelenému vévodovi dojde, jaký poklad v Mirandě má.
Časté narážky na Mirandinu výšku a sílu mi připomněly Brienne z Tarthu z Her o trůny, ale doufám, že až takových rozměrů Miranda nedosahovala. :-) Na druhou stranu je celkem osvěžující číst v románu červené knihovny o hrdince, která není ani malá ani křehká ani hubená.
Knížka se mi líbila, ale považuji ji za nejslabší z celé série. Dávám tři hvězdy.

dr.romca
14.08.2018 4 z 5

Kniha splnila přesně ten účel, za kterým jsme ji v antikvariátu za 19 kč , kupovala. Báječné čtení na dovolenou. Kdo má rád historické romance, ten se určitě nezklame....

kvetuse3368
18.07.2017 5 z 5

Děj se prolíná s minulou knihou, jsou vlastě dvě v jednom čase, až skoro na konci se to krásně uzavírá.

havrmoni
11.10.2016 4 z 5

Musela jsem ubrat jednu hvězdu,protože oproti ostatním pokulhaval. Nevadilo mi opakování některých zàležitostí spìš jednání Mirandy. Celý začátek byl plný úvah o její lásce k Danielovi. S předchozím dílem maji společné i to,že jde o dlouhodobou náklonost hrdnů. Zatím co v minulém díle se mi to líbilo,tak tady mi to přišlo takové jednostranné pravě těmi Mirandinými myšlenkami. Kdybych,ale četla nejdřív toto asi bych neměla žádné výhrady.

miruska1
02.03.2014 5 z 5

Pribeh sa mi pačil tak ako aj zbytok serie. Začiatok mi prišiel trochu rozťahany a vadilo mi že sa miestamy opakovalo to čo bolo v predošlej časti(tento a predošli diel serie sa odohravaju v tom istom čase a niektore veci sa museli vyskytovať v oboch dieloch aby bol čitateľ v obraze.) ale inač kniha nemala chybu.

Shakespeare
03.05.2012

Velmi povedené, zakončuje sérii Starých mládenců, ale zároveň otevírá dveře dalším příběhům, protože na konci jsou přijmuti noví ,,Staří mládenci". Tento příběh se mi líbí nejen odvahou hlavní hrdinkou, ale i zranitelností hrdinky, který podá své srdce na zlatém podnose

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

2003  85%Nevěsta na ocet
2006  82%Bývalá milenka
2007  81%Jeho na celý život
2007  81%Druhá šance
2007  82%Námluvy starého mládence

Kniha Jeho na celý život je v

Přečtených94x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených6x
Knihotéce95x
Chystám se číst15x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x