Druhá šance

Druhá šance https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20676/druha-sance-20676.jpg 4 57 10

Milostný román odehrávající se na počátku devatenáctého století v Anglii. Mladá nevinná Gillian sedne na lep bezcharakternímu muži, který se vydává za někoho jiného než kým ve skutečnosti opravdu je. Hlavní hrdinku však v nouzi neopustí štěstí.

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Merely the Groom , 2004


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
15.02.2023 5 z 5

Krásná kniha

LilluLong
11.11.2022 5 z 5

Pri tejto sérii sa mi asi velmi nechce kritizovať , práve som v takom stave, ze takéto lovestory mi robia dobre na dušičke :) u mna zas 5*


petraj30
09.03.2021 5 z 5

Moc pěkná a zajímavá kniha. Mělo to nějaké chyby, jen nevím jestli je to vinou autorky nebo překladu. Byl tam strašný zmatek ve jménech a ani po té spisovné stránce to nebylo kdoví jaké.
Ale příběh se mi moc líbil. Sice to bylo na začátku takové zamotané, ale o to zajímavější i napínavější.
Oba hrdinové se mi moc líbili, jsem ráda, že tu byli i hrdinové z minulého dílu.
Moc se těším na další příběhy, protože všichni "Svobodní muži" jsou úžasní. Ta jejich komunikace nemá chybu:-)

vcielka
01.01.2021 3 z 5

Zdalo sa mi to alebo tu vravela Sarah Jarredovi, ze je rovnako stara ako on? Uz citam trojku a tam vravia, ze je o 8 rokov mladsia. Ale celkovo sa mi zda, ze autorka vo viacerych veciach sa nedrzi faktov, ktore raz urci, ale permanentne ich meni, ako jej to prave vyhovuje. Co je dost mrzute, lebo citam casto cele serie spolu. Inak celkovo naivny pribeh i so zapletkou, tym ako na to odrazu pridu, ci rekrutovanim novych clenov. Jednoduche, naivne a mierne nudny pribeh. Asi ten zaciatok sa mi najviac pacil a potom uz take nemastne neslane. Vybrala som si knizku na zaklade vysokeho hodnotenia a som pomerne sklamana. Ale na oddych ok.

HPmagor
10.12.2019 5 z 5

:) oddechové

Dymond
19.11.2018 2 z 5

Nepřekvapí ani neurazí, taková jednoduchá kniha na jeden večer...

Lembac
02.08.2018 4 z 5

Gillian Daviesová se zapletla s podvodníkem, který ji sprostě využil. Tím si nejen zcela zkazila pověst, ale způsobila tak problémy i celé své rodině. Východiskem je sňatek s Colinem McElreathem, vikomtem Granthamem. Gillianin otec - bohatý obchodník s hedvábím - nabídné Colinovi nejen dceřinu ruku, ale také nemalý majetek. Peníze Colin dost potřebuje, protože celé dědictví, které měl získat, promrhal v kartách už jeho otec. Své pozice svobodného muže se zřekl také proto, že Gillianin otec svým pátráním po dceřině svůdci velmi ohrožuje jeho skrytou identitu tajného agenta. Naštěstí se Colin Gillian líbí, takže po rychlé svatbě nic nebrání tomu, aby se na sebe novomanželé vášnivě vrhli. :-)
Knížka se četla celkem dobře. Místy byla možná trochu zdlouhavá, protože autorka dopodrobna popisuje téměř každý pohyb hlavních hrdinů a každé hnutí jejich mysli. Někdy také docházelo v textu k záměně jmen účinkujících postav, takže například Colin hleděl na Jarroda a Colina, což mírně mátlo a nabourávalo plynulost četby. Naopak se mi moc líbilo sbližováni Colina a Gillian, bylo to takové milé, něžné a vášnivé.
Dávám čtyři hvězdy.

havrmoni
09.10.2016 5 z 5

Souhlasím s komentem pode mnou. Oddechová hezká romantika s trochou špionaže. A velmi čtivá,děj hezky plyne tudíž nemáte chuť přeskakovat.

kristy0075
12.08.2016

Celkový příběh je ůžasný, celé je to dosti o tom pochopit pointu už od začátku. Romány sama o sobě nemám ráda, ženám to do hlavy vtírá snové představy a ony o tom můžou jen snít, realita je uplně jiná, tahle knížka Vás ale v táhne do děje a musíte číst a číst!

miruska1
22.02.2014 5 z 5

Tato časť sa mi pačila viac ako ta predošla. Ale tie preklepi ako napriklad: Colin zavrtěl důvod. Malo tam byť: Colin zavrtel hlavou. A 20 kapitola bola docela extrem,miestami som sa až zapotila než som prišla na to čo čitam a čo tam vlastne malo byť. Priklad: Colin odišiel na svadobnu cestu a jeho traja kamoši sa stretli a rozpravali. A zrazu tam bol aj Colin a hovoril o tom ako šiel Colin na svadobnu cestu. Ale inač pekny pribeh.

Autorovy další knížky

2003  85%Nevěsta na ocet
2006  82%Bývalá milenka
2007  81%Jeho na celý život
2007  81%Druhá šance
2007  82%Námluvy starého mládence

Kniha Druhá šance je v

Přečtených86x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce93x
Chystám se číst14x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x