Vysněný pejsek

Vysněný pejsek https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522725/bmid_vysneny-pejsek-hHw-522725.jpg 5 3 3

Když rodiče Beatce slíbí za samé jedničky a vzorné chování pejska, netuší, že holčička splní jejich dohodu do puntíku. Nezbývá než dodržet slovo, a tak se společně vydají do útulku. Potkají zde francouzského buldočka, jehož stará majitelka se o něj již nemůže starat. Bea se do něj hned zamiluje a vůbec ji neodradí, že pejsek má potíže s dýcháním a bude muset na operaci. To přece společně zvládnou!... celý text

Přidat komentář

Atara16
03.04.2024 5 z 5

Krásná knížka. Na uklidnění.

Betti
29.10.2023 5 z 5

Je skvělé, že se tahle dětská knížka zaobírala tak důležitým tématem jako jsou množírny psů a problematikou plemen psů, kteří se šlechtili na roztomilý vzhled na úkor zdraví. Je potřeba, aby lidi nepodporovali množírny a dokázali ji rozpoznat od chovné stanice, kde se dbá na welfare psů. Proto se mi velmi líbilo, že se takhle důležité informace dostanou i k dětem např. prostřednictvím této knížky.


Renike
18.10.2023 5 z 5

Krásná dětská knížka naučná o brachycefalických plemenech. Taky mám doma jednoho 11letého, sice ne buldočka, ale mopse a musím říct, že už má víc zdravotních problémů nejen s dýcháním. Je pravda, že již ve více státech je jejich množení zpřísněno a skoro zakázáno, a je velice dobře, že takové knížky vycházejí i pro děti. Proti množírnám je nutno bojovat a nepodporovat!

Štítky knihy

psi francouzský buldoček

Kniha Vysněný pejsek je v

Přečtených6x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x