Bláznivý Jack

Bláznivý Jack https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15436/blaznivy-jack-15436.jpg 4 103 12

Sherbrookeovi série

< 4. díl >

Octnete se v Londýně roku 1811 a setkáte se se dvěma z jeho nejzajímavějších obyvatel. Navíc se znovu shledáte se Sherbrookovými, Douglasem a Ryderem, a zjistíte, co se jim za osm let od prvního setkání přihodilo. Sinjun je už čtyři roky vdaná za Colina Kinrosse a Colin se dostal do opravdové šlamastyky. Bláznivý Jack je ve skutečnosti žena - Winifrede Levering Bascombová, která přijíždí do Londýna se svými dvěma tetičkami v přestrojení za jejich sluhu, aby požádala o pomoc lorda Cliffa Graysona St. Cyre. Lord tetičky uvítá, ale brzy prohlédne Jackovu masku, když se dívka pokouší ukrást lordova koně. Pronásleduje ji a při tom se stane plno zajímavých věcí. Za vší legrací však číhá vražedné tajemství, jež se chystá hlavní hrdiny rozdrtit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Mad Jack , 1999


více info...

Přidat komentář

mcabr
29.10.2021 4 z 5

Šlo to, taková klasika.

FairyD.
27.04.2020 5 z 5

Fantastická kniha, už dlho som sa pri knihe nenasmiala. Od začiatku až po koniec prekypovala humorom. Tetičky Maude a Matylda boli jednoducho skvostné a historka Durban + narcisy nemala chybu. Zároveň to bol príbeh napätia a drámy, stále sa tam niečo nové odohráva. Jeden si už myslí že konečne jedna hrozba pominula a v tom momente boom a nová hrozba je na svete. Konečne sa všetko vyrieši už to vyzerá že budú žiť šťastne až do smrti a potom nastane zvrat, rana rovno do srdca a hlavný hrdinovia sa budú musieť popasovať s problémom ktorý im môže navždy zmeniť život.


miruska1
16.02.2017 5 z 5

Pekny pribeh a docela som sa aj bavila,dialogy nemali chybu.....

havrmoni
14.06.2016 4 z 5

A mě se líbila možná zatím nejvíc. Má to spád,neustále se něco děje a je to i úsměvné. Ne vtipné,aby se člověk řechtal,ale pravda je,že jsem se culila a často.

martiiinkajjj
14.01.2016 5 z 5

Naprosto úžasná série :) doporučuju.

moudivlacek
22.08.2015 4 z 5

A já zas budu trochu oponovat. Není to tak nejhorší, je pravda, že o Sherbrookových je tam toho pomálu, ale knížka má spád. Nad knížkou se má člověk odreagovat, a nebrat vše tak vážně. Jsou tam i velice vtipná místa, do konce jsem přemýšlela, jak to vlastně dopadne. Když na začátku knížky vím, jak to bude na konci, jsem otrávená, tady ne. Zasmála jsem se, pobavila a to je to hlavní.

inule
04.11.2013 2 z 5

Začátek by ještě ušel, ale postupem času se stává příběh trochu zmateným. Některé pasáže byly pro mě vyloženě nečitelné, hlavně popis intimních scén. Takže bláznivý není jen Jack, ale celá knížka.

mac.martina
17.07.2013 5 z 5

zajímavý příběh, když už to vypadalo že budou mít šťastný konec tak najednou takový šok a řešení další záhady... Dost mě pobavili příhody o Douglesovi a jeho manželce Alex, kteří zde řeší manželskou krizi... řekla bych že je to hezký příběh ale je tam dost zápletek a někdy několik najednou...

PomněnkaPrvní
18.06.2013

Jedná se o čtvrtý díl série Nevěst a já ho hodnotím zatím jako druhý nejhorší (na prvním místě byl téměř nečitelný první díl Tajemná nevěsta, ale Bláznivý Jack bohužel příliš pozadu nezůstává). První polovina je docela zábavná, Winifred převlečená za sluhu Jacka prchá před svým otčímem, který se ji snaží bez jejího souhlasu provdat kvůli získání věna. Autorce se docela povedly Jackovy tetičky Maud a Matilda, jejich dialogy jsou vtipné. Také je první půlka celkem akční a člověk čeká, jak se děj bude vyvíjet dál. Ale potom to jde od desíti k pěti, zápletky ubohé, cokoliv se semele, hned hlavní hrdinové vyřeší. Měla jsem pocit, že autorka tuto knihu do série Nevěst nacpala na sílu, protože to se Sherbrookovými nemá nic společného. Jenom se tam občas docela prvoplánovitě objeví, pohádají se v salonu a zase odejdou, vlastně si chodí už nám známé manželské páry řešit manželské neshody ke Grayeovi a Jackovi (Winifred) a je to tak okatě vyumělkované, že mě to fakt nebavilo. Jistě, jsme na poli červené knihovny, ale proboha, ženy, které to čtou, nejsou přece hloupé husičky, kterým se dá naservírovat kdejaký blábol, hlavně že je tam romantika a erotika. No když jsme u té erotiky, taky dost kostrbaté, opravdu nic moc. Další díl (V sedmém nebi) se obávám, že také nebude žádné veledílo, už díky tomu, že hlavní hrdinka Helena se v knize Bláznivý Jack také objevuje cíleně a uměle a je až trapné, jak autorka "nenápadně" naznačuje, s kým v dalším díle spojí svůj osud. No, ještě zkusím jeden díl, ale jinak se obávám, že u mě paní Coulter jako spisovatelka končí.

kika 13
30.10.2012 2 z 5

Čtení pohodové až nudné.

malen
09.10.2011

tak zrovna tahle mne moc nenadchla

WEIL
26.09.2011

Jack si dělá dobrý den z hodně lidí, takže je po zásluze potrestán.