Sandokan - Pomstiteľ krásnej Suramy

Sandokan - Pomstiteľ krásnej Suramy https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/336681/mid_sandokan-pomstitel-krasnej-suramy-ogI-336681.jpg 4 11 3

Sandokan série

< 6. díl

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Nezávislosť
Originální název:

Alla conquista di un impero , 1907


více info...

Přidat komentář

notburga
21.07.2015 5 z 5

Další velmi milý příběh, který v češtině nikdy nevyšel.
Pokud jste se někdy podivovali, jakže se to ten nezkrotný Yanez dostal do manželského lože královny Suramy, máte v této knize jedinečnou příležitost se to dozvědět. I když jejich úplně první setkání jsou stále zahalena zpola průsvitnou rouškou tajemství.
Zpočátku jsem se poněkud podivovala nátuře slovenského překladatele, nebo Sandokan ve slovenském znění mi připadal poněkud hrubší verzí mého oblíbené KODovkového.

K příběhu samému výhrady nemám. Plynul rychle bez větších zádrhelů. Nechyběly leckdy až nesmyslně riskantní akce a plány, na které jsme od Sandokana a jeho přátel už zvyklí. Zkrátka klasický Salgarovský příběh.

Náruživí čitatelé dobrodružné literatury by jistě dali zasloužené čtyři hvězdičky (souboj s tygřicemi v podzemí byl vskutku nádherný), obdivovatelé Sandokana (jako já) pak plných pět. Každopádně kniha jistě nikoho nezklame.

adelinka
28.06.2013 4 z 5

Sandokan bol hitom keď som bola ešte malá...tuším na základnej...nikdy som nemala tričko so Sandokanom, čo som bola moc nešťastná....najprv ma názov knihy prekvapil čo to bude....ale nakoniec milo prekvapená, pekný historický román......


lusila
22.06.2013 4 z 5

Dobrodružstvo, humor. Kniha mi pripomenula chvíle pred telkou, keď sme spolu s mamou boli "zaľúbené" do tohto divocha.