Šály, šátky, návleky

Šály, šátky, návleky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208230/bmid_saly-satky-navleky-9Lx-208230.jpg 4 3 3

20 módních vzorů * Každý ve 3 podobách Když vezmete 20 neobvyklých vzorů a z každého vytvoříte tři pletené doplňky, dostanete 60 modelů šál, šátků, návleků, plédů a pelerín. V nádherné pletené kolekci se odrážejí široké možnosti použití barev, přízí a různorodých ok. Každá návrhářka se chopila jednoho vzoru a přetvořila ho do tří různých podob. Všechny jsou zhotoveny z přízí Classic Elite Yarns a zaujmou originalitou a mnohostranným využitím. Vyberte si svého favorita nebo si zhotovte všechny návrhy – možností je nepřeberné množství!... celý text

Přidat komentář

Atanone
04.01.2024 3 z 5

Předvánoční "putovní" dárek. Hezké vzorky, které by například pro mě úplně stačily. Použitím stejných vzorů na několik typů doplňků přidává knize na stránkách a pro ty, co jsou zvyklí plést podle návodu, je to jistě fajn, ale já pravděpodobně skončím tak, že si vzory ofotím a knihu pošlu dál.

vladkamudrova
09.11.2018 4 z 5

V knize je dost inspirativnich a kreativních nápadů,ocení ti kteří nechtějí mít kolem krku jen něco dlouhého.


Danafantom
31.01.2015

Tady pro mě moc inspirace nebylo. Co také vymyslet na šále, že jo... Jestli chcete něco dlouhého na krk, tak vemte jehlice a pleťte, pleťte, pleťte. K tomu knížku myslim se nepotřebujete.